Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen l-a contactat pe Zidane pentru postul de antrenor. Anunțul făcut de MARCA

Andrei Nicolae

Publicat 15/04/2024 la 12:02 GMT+3

Bayern Munchen se va despărți la sfârșitul acestui sezon de Thomas Tuchel. Bavarezii au cel mai slab sezon din ultimii 10 ani și conducerea clubului îi caută un înlocuitor antrenorului neamț. Agenții lui Zinedine Zidane ar fi fost contactați zilele trecute de către Bayern pentru o înțelegere, mai ales că francezul a declarat cu puțin timp în urmă că își dorește să revină în fotbal.

Zinedine Zidane trafi do Bayernu?

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alina Chiță
Zidane a plecat de la Real Madrid în 2021 și în acest timp a fost abordat de mai multe echipe, precum Juventus, PSG și au existat chiar zvonuri despre o posibilă mutare la echipa națională a Franței, dar a fost mereu reticent în a face pasul de a reveni la antrenorat.
Bayern Munchen nu a mai reprezentat forța care domina Bundesliga de când a venit antrenor Thomas Tuchel. Sezonul trecut a câștigat titlul în ultima etapă după înfrângerea Borussiei Dortmund, însă în sezonul curent, Bayer Leverkusen, condusă de Xabi Alonso, a dominat complet campionatul Germaniei. Ca urmare a lipsei de rezultate a venit demiterea lui Tuchel, care va rămâne pe bancă până la sfârșitul sezonului.
Citește și:

Zinedine Zidane se poate întoarce după trei ani în fotbal, la Bayern Munchen

Oficialii bavarezilor i-au contactat pe agenții lui Zidane pentru a afla dacă acesta e dispus să revină pe bancă după trei ani de pauză din antrenorat, potrivit Marca. În ultimul timp, au apărut zvonuri legate de mai mulți înlocuitori pentru Tuchel, precum Nagelsmann, Flick și Mourinho sau chiar Xabi Alonso.
Bayern Munchen își anunța viitorii antrenori cu mult înainte, însă acum încă mai cauta varianta cea mai potrivită pentru echipă. Trofeul Bundesliga este de neatins în acest sezon, dar mai pot spera încă la Champions League, cel puțin până la returul cu Arsenal din sferturile de finală ale competiției europene.
Zidane a participat acum câteva săptămâni la un meci al lui Juventus, unde a vorbit despre viitorul său: "Să antrenez în Italia într-o zi, de ce nu? Orice se poate întâmpla, dar în acest moment fac altceva. Sunt sigur că mă voi întoarce pe bancă, aș vrea să mă întorc la antrenorat".
Francezul continuă să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în fotbal, acesta este acționar la clubul Rodez Aveyron din Franța, acolo unde a jucat și fiu sau cel mare, Enzo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo