Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern nu renunță definitiv la fotbalistul pentru care ar fi pregătit o "megaofertă"! Care e planul bavarezilor

Bianca Dumitru

Publicat 23/12/2023 la 22:53 GMT+2

Bayern Munchen este interesată de transferul lui Ronald Araujo, căpitanul Barcelonei, care are o clauză de reziliere de 1 miliard de euro. Uruguayanul a respins ideea unei mutări în această iarnă, dar bavarezii nu vor să renunțe definitiv la ideea transferului său.

Thomas Tuchel

Credit imagine: Getty Images

La începutul acestei luni, după ce au anunțat transferul lui Bryan Zaragoza, șefii lui Bayern și-au mai manifestat interesul pentru încă un jucător din La Liga. Este vorba despre Ronald Araujo, căpitanul Barcelonei, care are contract cu clubul blaugrana până în 2026, având o clauză de reziliere de 1 miliard de euro.
Jurnaliștii din Spania au anunțat atunci că bavarezii ar fi vrut să-și încerce norocul în ciuda faptului că e greu de crezut că oficialii de pe Camp Nou vor fi dispuși să asculte propuneri pentru Araujo. Mai mult, nemții ar fi fost pregătiți să plătească o sumă de peste 100 de milioane de euro pentru a-i obține semnătura uruguayanului.
Deși fotbalistul a respins ideea despărțirii de Barcelona în această iarnă, oficialii lui Bayern s-ar fi decis să rămână cu ochii pe el pentru următoarele perioade de mercato.
Cei de la As.com au scris că șefii de la Munchen sunt conștienți că în această iarnă nu-i vor obține transferul lui Araujo, deși ar fi fost dispuși să-i facă o "megaofertă", dar că nu vor renunța definitiv la el.
Oficialii campioanei din Bundesliga cred că vor avea șanse mai mari să-i obțină semnătura la finalul acestui sezon, iar uruguayanul este jucătorul favorit de Tuchel pentru postul său, motiv pentru care discuțiile dintre cele două cluburi ar putea fi doar amânate.
Citește și:

BARCELONA NU SE TEME CĂ L-AR PUTEA PIERDE PE ARAUJO

Ronald Araujo a atras atenția mai multor cluburi din Europa prin calitățile sale care l-au transformat, la doar 24 de ani, într-unul dintre cei mai buni fundași din lume.
Uruguayanul este un jucător foarte rapid, atingând în acest sezon de Champions League viteza maximă de 34,5 km/h, și are capacitatea de a câștiga dueluri, excelând în jocul aerian.
Pe lângă Bayern, Araujo ar fi fost și pe lista celor de la Manchester United, care i-ar fi oferit un salariu dublu față de cel pe care îl încasează în prezent. Mai mult, jurnaliștii din Spania au anunțat că toate cluburile mari, cu excepția lui Real Madrid, s-ar fi interesat de situația căpitanului de pe Camp Nou.
Cu toate astea, oficialii clubului blaugrana sunt liniștiți pentru că se așteptau să primească oferte pentru Araujo. Șefii Barcelonei nu se îngrijorează pentru că fundașul are acea clauză de reziliere de 1 miliard de euro.
În plus, uruguayanului i se pregătește o prelungire de contract, pentru care Deco va începe negocierile cu reprezentanții lui Ronald Araujo în sezonul viitor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo