Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern vrea să dea o nouă lovitură, după transferul lui Zaragoza! Care e ținta de lux a bavarezilor

Bianca Dumitru

Publicat 07/12/2023 la 12:37 GMT+2

Bayern Munchen a ajuns în această săptămână la un acord pentru transferul lui Bryan Zaragoza de la Granada. Conform presei din Spania, bavarezii nu vor să se oprească aici și mai au o țintă importantă în mercato, dorindu-și transferul lui Florian Wirtz.

Jubel beim FC Bayern München

Credit imagine: Imago

Bayern Munchen l-a transferat în această săptămână pe Bryan Zaragoza, fotbalistul celor de la Granada, cu care bavarezii au ajuns la un acord.
Campioana Germaniei a înaintat o ofertă de 15 milioane de euro pentru jucătorul spaniol, care ar urma să fie lăsat sub formă de împrumut la Granada până la finalul acestui sezon, urmând să se alăture din vară clubului bavarez, în baza unui contract pe mai mulți ani.
Mutarea ibericului nu este singura pe care o vor șefii lui Bayern pentru următoarele perioade de mercato. Conform jurnaliștilor de la site-ul Fichajes.net, bavarezii își doresc să-i obțină semnătura lui Florian Wirtz, jucătorul celor de la Bayer Leverkusen.
Mijlocașul de 20 de ani este unul dintre cei mai în formă tineri fotbaliști ai momentului, prestațiile sale bune aducându-l pe german pe lista mai multor cluburi de top din Europa.
Bayern a reușit de-a lungul timpului să transfere mai mulți jucători de la rivale din Bundesliga, iar Wirtz este noua țintă din campionatul german, oficialii bavarezilor fiind încrezători că nu vor întâmpina probleme în a obține această mutare în ciuda numeroaselor cluburi care sunt pe urmele fotbalistului.
Citește și:

Wirtz este pe lista mai multor cluburi de top din Europa

Printre echipele care îl urmăresc îndeaproape, dorindu-și să-i obțină transferul vara viitoare se numără Barcelona, Manchester City, PSG și Real Madrid. Conform presei internaționale, un alt club care intenționează să se înscrie în cursa pentru transferul lui Wirtz este Liverpool.
În Anglia ar fi început să circule de mai multe săptămâni zvonuri privind oferta pe care o pregătesc "cormoranii". Oficialii de pe Anfield ar fi dispuși să plătească 92 de milioane de euro în schimbul lui Wirtz, care s-a făcut remarcat prin abilitatea sa tehnică și viziunea asupra jocului.
Jurnaliștii din Spania consideră că, după ce a fost un jucător cheie la Leverkusen în ultimii ani, transferul la un gigant de pe continent este necesar pentru ca mijlocașul german să poată continua să se dezvolte și să-și atingă întregul potențial.
Fotbalistul de 20 de ani este unul dintre cei mai valoroși jucători U21 din Europa, având o cotă de piață de 85 de milioane de euro. Germanul mai are contract cu echipa lui Xabi Alonso până în 2027, iar nemții nu sunt dispuși să-i dea drumul foarte ușor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo