Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine este Kevin Behrens, surpriza lui Nagelsmann din lotul Germaniei. Poveste fabuloasă

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/10/2023 la 19:56 GMT+3

Kevin Behrens a fost convocat pentru prima oară la echipa națională a Germaniei la vârsta de 32 de ani. Atacantul lui Union Berlin parcurge cea mai bună formă a carierei sale, Iar Iulian Nagelsmann l-a răsplătit cu o convocare pentru următoarele meciuri ale nemților.

Kevin Behrens

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Noul selecționer al Germaniei, Iulian Nagelsmann, a convocat câteva nume noi la națională. Unul dintre acestea este Kevin Behrens, un atacant a cărui poveste este inedită. Acesta a marcat de 4 ori în 7 meciuri de Bundesliga și le ține pe bancă noile transferuri ale lui Union, Kevin Volland și David Datro Fofana.
Kevin Behrens și-a început cariera jucând pentru echipa a 3-a a lui Werder Bremen. Behrens nu a primit șansa de a juca la prima echipă, astfel că în 2011 s-a transferat la Wilhelmshaven, petrecând următorii 10 ani în eșaloanele inferioare ale fotbalului german.
Behrens a fost un atacant de temut în Regionalliga, dar și în 2.Bundeliga. Acesta a marcat peste 100 de goluri în perioada petrecută în ligile inferioare ale Germaniei. Union Berlin i-a dat o șansă în 2021, când l-a adus liber de contract de la Sandhausen.
Behrens nu a fost titular în primele două sezoane petrecute în capitala Germaniei, dar a reprezentat o soluție foarte bună de pe banca de rezerve. Acesta a marcat 16 goluri în ultimele stagiuni, dar nu a părut niciodată să se impună în primul 11 al lui Urs Fischer.
Citește și:

Kevin Behrens, în cel mai de succes punct al carierei

În acest start de sezon s-au schimbat lucrurile. Kevin Behrens este cel mai folosit atacant al lui Union, cu 4 goluri marcate, toate în urma unor lovituri de cap. Ascensiunea neamțului de 32 de ani a fost observată de Iulian Nagelsmann, care este cu doar 4 ani mai în vârstă decât Behrens.
"Am avut nevoie de un atacant bun în jocul aerian, încât să putem reacționa la diferite scenarii. O să vedem cu o să se descurce la antrenamente. Este un jucător bun, care își dorește mereu să câștige. Este foarte prezent în careul advers și reușește să creeze spații, astfel creează ocazii și pentru colegii săi", a spus Nagelsmann, conform bavarianfootballworks.com.
Kevin Behrens va avea șansa de a debuta pentru ”Die Manschaft” în meciul împotriva Statelor Unite ale Americii, într-un joc programat pe 14 octombrie, la Connecticut.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo