Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Compliment suprem pentru Bayer Leverkusen! "Joacă cel mai frumos fotbal pe care l-am văzut"

Bianca Dumitru

Publicat 27/03/2024 la 15:32 GMT+2

Bayer Leverkusen are un sezon foarte bun, în care nu a pierdut niciun meci în toate competițiile. Lothar Matthaus a comentat parcursul echipei lui Xabi Alonso și a comparat liderul din Bundesliga cu Barcelona lui Messi, Xavi și Iniesta.

Jubelt Bayer Leverkusen am 31. Spieltag erneut?

Credit imagine: SID

Bayer Leverkusen nu a pierdut niciun meci în acest sezon, în toate competițiile, având un parcurs foarte bun atât în campionat, unde e lider detașat, cât și în Europa League, unde e calificată în sferturi, și în Cupa Germaniei, unde a ajuns până în semifinale.
Lothar Matthaus a comentat evoluțiile jucătorilor lui Xabi Alonso, lăudând ceea ce au arătat până acum în actuala stagiune. Fostul fotbalist a făcut și o comparație interesantă între Bayer și Barcelona lui Messi, Xavi și Iniesta.
Mai mult, Matthaus le-a făcut un compliment uriaș liderilor din Bundesliga, spunând că joacă cel mai frumos fotbal din toată lumea în acest sezon, fiind și peste echipele din Premier League.
"Fotbalul, viteza, calmul cu mingea... este pur și simplu distractiv. Aș putea vorbi despre asta foarte mult timp. Îmi amintește de Barcelona cu Iniesta, Xavi și Messi. Pentru mine, acesta este Bayer Leverkusen.
Din punctul meu de vedere, în prezent, e cea mai puternică echipă de fotbal din lume. Nu vreau să o compar cu Liverpool și Manchester City, dar Leverkusen joacă cel mai calitativ fotbal pe care l-am văzut în acest sezon", a declarat Lothar Matthaus, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

MATTHAUS L-AR VREA PE XABI ALONSO LA BAYERN

Recent, Matthaus a vorbit și despre viitorul lui Xabi Alonso, recunoscând că și-ar dori să-l vadă pe banca lui Bayern. Fostul fotbalist consideră, însă, că acest lucru nu se va întâmpla la vară, pentru că managerul iberic va continua la Leverkusen.
Câștigătorul din 1990 al Balonului de Aur a argumentat că antrenorul lui Bayer nu este disperat să ajungă la un club de top pentru că a cunoscut deja succese enorme ca jucător și, în plus, nu este condiționat de factorul financiar.
"Alonso este concentrat pe Bayer Leverkusen și cred că este bine că face asta. Xabi Alonso nu este încă interesat de Bayern Munchen, nici de Liverpool sau Real Madrid. El este interesat doar să câștige trei trofee cu Leverkusen în următoarele două luni și jumătate.
La fel cum a fost ca jucător,este și ca antrenor. El este fidel caracterului său. Zvonurile care se succed acum și în următoarele săptămâni și luni nu contează pentru el. Nu are presiune și poate lua lucrurile ușor.
Visul lui poate fi să antrenze într-o zi Bayern, Liverpool sau Real Madrid. Dar, după părerea mea, încă nu s-a terminat treaba sa la Leverkusen. Xabi nu este cineva care se lasă ademenit ușor de nume mari, a sărbătorit prea multe succese ca jucător.
Nici nu se va lăsa ghidat de aspectul economic. Ceea ce contează pentru el este ce a construit la Leverkusen și cu cine a construit. Știe de unde vine și ce datorează altora. De aceea nu cred că va semna la un alt club din sezonul viitor", a conchis Matthaus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo