Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Planul lui Dortmund pentru a-l transfera permanent pe Sancho. Jucătorul oferit în schimb lui United

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/03/2024 la 15:09 GMT+2

Borussia Dortmund plănuiește să-l transfere definitiv pe Jadon Sancho în această vară, jucător care este împrumutat de la Manchester United doar până la finalul actualului sezon. Internaționalul englez ar putea să rămână la Dortmund și din stagiunea viitoare, iar două scenarii sunt pregătite de nemți în acest sens.

Marco Reus, Jadon Sancho and Donyell Malen (Borussia Dortmund)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Jadon Sancho și-a salvat sezonul odată cu împrumutul la Borussia Dortmund. Căzut în dizgrația antrenorului său de la Manchester United, Erik ten Hag, din cauza unui conflict, internaționalul englez nu a jucat timp de 4 luni pentru "diavoli".
Fosta sa echipă i-a venit în ajutor în fereastra de transferuri din iarnă și l-a împrumutat pentru restul sezonului, iar de atunci Sancho a evoluat în fiecare meci al lui Dortmund de până acum. Englezul a sărbătorit prima sa reușită din ultimele 10 luni, chiar în ultimul meci, jucat în compania lui Werder Bremen.
Conform presei germane, conducerea lui Dortmund este mulțumită de prestațiile lui Sancho și va face tot ce este posibil ca această mutare să devină permanentă, chiar dacă atacantul lateral are contract cu Manchester United până în 2026, anunță Bild, citat de Daily Mail.
Citește și:

Sancho, dorit permanent la Dortmund

Englezii ar putea să ceară o sumă consistentă de transfer pentru a reduce pierderile, după ce în urmă cu două sezoane plăteau 85 de milioane de euro pentru serviciile lui Sancho, tocmai celor de la Dortmund. Nemții nu își vor permite să cheltuie o sumă foarte mare pentru un singur jucător, astfel conducerea "galben-negrilor" are două planuri pentru a-l readuce pe Sancho definitiv pe SIgnal Iduna Park.
O primă opțiune explorată de nemți este cea a împrumutului pentru încă un sezon întreg, după care cumpărarea definitivă, în momentul în care Sancho va intra în ultimele 12 luni de contract. Totodată, cei de la Dortmund se gândesc și la varianta de a oferi un jucător celor de la United ca monedă de schimb, alături de o sumă de transfer.
Jucătorul care ar putea ajunge pe Old Trafford în urma acestei tranzacții este Donyell Malen, care a fost în atenția conducerii diavolilor în ultimele perioade de mercato. Olandezul are 13 goluri marcate în acest sezon, dar nemții ar fi dispuși să renunțe la el pentru a rezolva transferul definitiv al lui Sancho, asta ca ultimă soluție.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo