Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Revenirea anului în fotbalul german? United, aproape să "scape" de Sancho!

Eurosport
DeEurosport

Publicat 03/01/2024 la 14:29 GMT+2

Jadon Sancho este la un pas să scape de "coșmarul" de la Manchester United, unde nu a mai jucat de 4 luni. Borussia Dortmund se află în plin proces de negociere pentru împrumutul englezului, care și-a dat acordul să revină la fosta sa echipă.

DORTMUND, GERMANY - MAY 22: Jadon Sancho of Borussia Dortmund in action during the Bundesliga match between Borussia Dortmund and Bayer 04 Leverkusen at the Signal Iduna Park on May 22, 2021 in Dortmund, Germany. (Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmu

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
Exclus din lot de către Erik ten Hag încă din septembrie, Jadon Sancho a fost subiectul a nenumărate zvonuri despre posibile echipe la care ar putea ajunge în această perioadă de mercato. Cluburi ca Juventus și Al-Hilal s-au interesat de internaționalul englez, dar fosta sa echipă, Borussia Dortmund pare să fie aproape de a-l readuce pe acesta în Bundesliga.
Dacă jucătorul și-a dat acordul fără nicio problemă, cele două echipe trebuie să se înțeleagă în următoarele zile în privința structurii mutării. Nemții nu își permit să îl transfere definitiv pe Sancho încă din această iarnă, astfel împrumutul este singura opțiune pentur aceștia.
Cluburile se află în negocieri privind procentele din salariul fotbalistului pe care ambele echipe le vor plăti în a doua parte a acestui sezon. Totodată, Fabrizio Romano anunță că Dortmund va plăti o sumă celor de la United pentru finalizarea împrumutului.
Citește și:

Jadon Sancho, în așteptarea împrumutului la Dortmund

Jadon Sancho a jucat doar 3 meciuri în acest sezon pentru Manchester United, fiind exclus din lot din cauza unui conflict deschis cu antrenorul Erik ten Hag. Despărțirea de clubul englez era iminentă, iar Borussia Dortmund pare să fie cea mai bună variantă pentru mijlocașul de 23 de ani, ca aceta să revină la forma care l-a consacrat.
Acesta a jucat cel mai bun fotbal al său în culorile lui Dortmund, între 2017 și 2021. Conform OptaFranz, Sancho este singurul jucător din Bundesliga care a marcat și a pasat decisiv de cel puțin 15 ori într-un singur sezon. Englezul reușea această performanță în sezonul 2019-2020 când a dat 17 goluri și a oferit 16 assist-uri..
Sancho ajungea la Dortmund de la academia lui Manchester City pentru suma de 21 de milioane de euro. Aceasta a fost o nouă afacere inteligentă a nemților, care l-au vândut pe englez la Manchester United pentru 85 de milioane, după 114 contribuții decisive ale acestuia în cei 4 ani petrecuți pe Signal Iduna Park.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo