Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șefii lui Bayer Leverkusen i-au stabilit viitorul lui Florian Wirtz! Unde va juca fotbalistul de 20 de ani

Eurosport
DeEurosport

Publicat 31/03/2024 la 17:20 GMT+3

Florian Wirtz, noua "perlă" a fotbalului german, nu va pleca de la echipa Bayer Leverkusen la finalul acestui sezon, a anunțat conducătorului liderului din Bundesliga, Fernando Carro, citat de agenția DPA.

Florian Wirtz

Credit imagine: Getty Images

"Florian Wirtz va rămâne 100% alături de noi. Faptul că antrenorul Xabi Alonso a decis să rămână este un stimulent suplimentar", a declarat Carro pentru postul spaniol de radio Onda Cero, într-un interviu difuzat duminică.
Wirtz, în vârstă de 20 de ani, este legat prin contract de Leverkusen până în iunie 2027, însă evoluțiile sale foarte bune pentru "farmaciști" au atras interesul multor cluburi de top din Europa.
Conducerea lui Bayer și-a propus, de altfel, să păstreze o mare parte din actualul lot la finalul sezonului, pentru a evita o situație cu care clubul s-a mai confruntat în 2001 și 2002, când au plecat mulți jucători.
Antrenorul spaniol Xabi Alonso a anunțat vineri că va rămâne la Bayer Leverkusen în sezonul viitor, în ciuda interesului manifestat de fostele sale cluburi FC Liverpool și Bayern Munchen, care doreau să-l recruteze în această vară.
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo