Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vicecampioana Germaniei a început negocierile pentru transferul lui Man! Suma oferită de nemți

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 12/04/2024 la 20:44 GMT+3

Dennis Man ar putea să ajungă la o sfertfinalistă a Ligii Campionilor. Conducerea Borussiei Dortmund a început discuțiile pentru transferul internaționalului român de la Parma, iar nemții ar fi dispuși să plătească o sumă de până la 14 milioane de euro.

Dennis Man

Credit imagine: facebook

Articol scris de Daniel Kerekes
Dennis Man se află la finalul celui mai bun sezon al său în tricoul Parmei. Internaționalul român este golgheterul "cruciaților" în această stagiune, iar fostul jucător al FCSB-ului se pregătește de promovare, echipa sa fiind lider în Serie B.
Evoluțiile sale solide, care au rezultat în 19 contribuții decisive, au atras atenția mai multor cluburi importante din Europa, dar cei de la Borussia Dortmund par să fie cei mai hotărâți să realizeze transferul acestuia.
Conform GSP.ro, conducerea "galben-negrilor" a luat deja legătura cu cei de la Parma în vederea unei eventuale mutări a românului pe Signal Iduna Park. Vicecampioana Germaniei și-ar dori să rezolve acest transfer până la debutul EURO 2024, ca valoarea de piață a lui Man să nu crească în urma unor eventuale prestații bune în tricoul echipei naționale.
În acest moment, Dortmund este dispusă să plătească celor de la Parma o sumă de transfer între 12 și 14 milioane de euro. Atacantul de 25 de ani va intra în ultimul său an de contract cu Parma din iulie. Cele două părți încă nu au ajuns la un consens în ceea ce privește prelungirea înțelegerii.
Citește și:

Dennis Man, record inedit în Serie B

Fostul jucător de la FCSB a reușit în această stagiune 11 goluri și 5 pase decisive în Serie B, competiție în care a stabilit și un record impresionant.
Conform jurnaliștilor italieni, Dennis Man este atacantul care a parcurs cei mai mulți metri cu mingea la picior în acest sezon, recordul său fiind de 4.636 de metri.
"Nimeni nu a parcurs atâția metri cu mingea la picior ca Dennis Man. Unul dintre liderii Parmei lui Fabio Pecchia, cel mai bun marcator al echipei, cu 11 goluri, și deseori motorul cruciaților, românul se află în fruntea unui clasament din Serie B, mai exact topul care îi conține pe atacanții cei mai implicați în posesia mingii.
În campionat, de fapt, nu există niciun jucător care să fi parcurs mai mulți metri cu mingea la picior decât Man, un număr record de 4.636, românul creându-și 22 de ocazii de gol, în urma doar a lui Cesar Falletti de la Cremonese, cu 24", au notat cei de la Parma Live.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo