Articol scris de Răzvan Rădulescu
Dinamo arată bine în meciurile de pregătire. Fosta echipă din Liga 1 a obținut victorii cu CSO Plopeni și SC Popești Leordeni, iar astăzi a terminat cu succes campania de pregătire, după 2-0 cu CS Tunari. Formația lui Ovidiu Burcă va debuta joi în Liga a 2-a, împotriva celor de la Progresul Spartac. Partida va avea loc la ora 18:00.

Burcă, măsuri dure pentru Dinamo

Romanian Liga 2
Dinamo vrea încă 5 transferuri! "Câinii" dau totul pentru promovarea în SuperLigă
IERI LA 20:23
După meciul amical de astăzi, antrenorul "câinilor" le-a dat liber fotbaliștilor de la Dinamo până duminică, la ora 22:00, urmând ca apoi să intre în cantonament la baza de la Săftica.
Astfel, fotbaliștii "roș-albilor" vor face antrenamente zilnic, de la ora 18:00, oră similară cu debutul lui Dinamo în Liga a 2-a. Tehnicianul ales în această vară de Vlad Iacob, noul administrator special al "câinilor", a oferit declarații despre situația de la clubul din Ștefan cel Mare.
"Lucrurile sunt așa cum le știam. Acum nu are rost să spun ce am găsit aici. Dar simt că lucrurile se mișcă în direcția bună. Trebuie să construim încet, cu liniște și răbdare. Trebuie să-i resuscitez pe jucători. Nu sunt blazați, dar nu se simt bine știind că au retrogradat. Simt că își doresc să readucă Dinamo în elita fotbalului românesc. Pas cu pas, trebuie să aducem lucrurile pe un drum normal. În preajma echipei sunt jucători de perspectivă, dar au nevoie de timp. E nevoie de întăriri. Avem jucători puțini pe care ne putem baza la ora asta. Știu că cei din conducere sunt în discuții", a declarat antrenorul lui Dinamo pentru Gazeta Sporturilor.
Citește și:

Dinamo debutează în Liga a 2-a

De 18 ori campioană a României, Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie la finalul sezonului trecut. Echipa "roș-albă" a avut un sezon dezastruos și a pierdut barajul de menținere în Liga 1 contra Universității Cluj, astfel că Dinamo va debuta joi în eșalonul secund din fotbalul românesc.
Dinamo va evolua în primul meci împotriva echipei Progresul Spartac, echipă nou-promovată în liga secundă. "Câinii roșii" îi vor întâlni pe cei de la CSA Steaua București pe 10 septembrie în Ștefan cel Mare.
Romanian Liga 2
Se poartă negocieri avansate pentru prelurea lui Dinamo! "Murad este dispus să colaboreze"
IERI LA 18:10
Romanian Liga I
Nicolae Badea a dat lovitura la Dinamo! A adus un dublu campion al României cu CFR Cluj
03/08/2022 LA 10:11