Șefii Federației Române de Fotbal continuă să țină în suspans fanii echipei naționale privind anunțul noului selecționer. După refuzul oficial al lui Dan Petrescu de acum două zile se părea că Adrian Mutu va fi numit dintr-un moment într-altul, dar lucrurile decurg mai greu decât era de așteptat. Pe lista Federației se regăsesc nu mai puțin de 12 posibile nume de antrenori.
În această seară, Mircea Lucescu a afirmat că nu va mai antrena niciodată naționala României. Mai mult, că nici Răzvan, fiul său, nu va mai fi vreodată pe banca naționalei României. "Il Luce" a povestit că Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au fost la Salonic pentru a-l convinge pe Răzvan Lucescu să revină la echipa naţională a României. Antrenorul celor de la PAOK Salonic a refuzat oferta făcută de şefii din FRF.
Fotbal
Răzvan Lucescu, verdict dur despre fotbalul din România: "Asta e cea mai mare problemă"
29/12/2021 LA 18:59

Mircea și Răzvan Lucescu au spus "NU" naționalei României

"Eu mi-am spus părerea de mult timp, am suferit foarte mult atunci, când s-a întâmplat, și mi-am spus mie că niciodată nu am să revin. Am plecat după un 4-0 cu Austria și după un meci cu totul și cu totul extraordinar și după alte succese consecutive foarte bune și o pleiadă de jucători tineri crescuți pe lângă mine. Satisfacția a fost enormă.
Nu știu dacă cineva acolo ar avea nevoie de personalitatea mea, în FRF, nu cred. S-a mai pus o dată problema și au făcut tot ce a fost posibil să nu mă mai apropii de echipa națională. Acum 20 și ceva de ani. Nu actuala conducere. Răzvan Burleanu a venit după mine, la Kiev, să-mi propună să preiau naționala. Era prea târziu.
Și Răzvan are aceeași filosofie ca mine, nu mai antrenează niciodată naționala, după ceea ce s-a întâmplat cu el atunci. S-a scris atunci ceva în GSP, că ‘noi nu mai vrem să fim suporterii acestei naționale’. Era cineva care plătea pentru așa ceva. Păi de unde venea? Că nu avea de unde. Nu, era altcineva care plătea din afară.
Și el a terminat cu naționala foarte bine, un 3-0 cu Bosnia. Nu e simplu să fii antrenorul naționalei. Eu am fost puternic când am preluat naționala și aveam niște atacuri incredibile din partea revistei Săptămâna, unde erau Tănăsescu, Vadim Tudor, Eugen Barbu. În fiecare săptămână mă desființau, dar nu am avut nicio problemă", a spus Mircea Lucescu pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
Mircea Lucescu o ajută pe Dinamo! 12 jucători au fost puși la dispoziție lui Flavius Stoican
29/12/2021 LA 15:16
Fotbal
Mircea Lucescu, ales Antrenorul Anului 2021 în Ucraina! Ce punctaj a avut în analiza realizată
27/12/2021 LA 13:14