Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat în cursul zilei de astăzi când va fi numit noul selecţioner de la tineret şi care sunt numele de pe lista cu posibili antrenori:
"S-a discutat profilul viitorului selecţioner pentru naționala de tineret. Au fost mai multe nume vehiculate, astfel încât, astăzi, în Comitetul Executiv, directorul tehnic Mihai Stoichiţă a venit şi a prezentat aceste concluzii. Noul selecţioner va fi anunţat pe 14 ianuarie, după următoarea întrunire a Comitetului Executiv.", a spus Burleanu.

Mutu, principalul favorit să preia România U21

Romanian Liga I
Gabi Tamaș pleacă de la FC Voluntari la finalul sezonului! Cu ce echipă din Liga 1 ar putea semna
29/04/2022 LA 04:36
Potrivit voturilor acordate în cadrul ședinței, se pare că Adrian Mutu ar fi antrenorul cu cele mai mari șanse să ajungă pe banca naționalei de tineret:
"Cei din Comisia Tehnică au avut posibilitatea de a menționa câte trei nume. În momentul de față există o listă chiar mai lungă. Adrian Mutu este unul dintre cei care a strâns un număr de voturi destul de semnificativ. Așteptăm luna ianuarie, când ne propunem să avem un nume.", a mai adăugat președintele FRF.
Adrian Mutu este în acest moment antrenorul echipei secunde a celor de la Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite. Fostul internațional român se află la a doua experiență ca tehnician pe banca unei formații, după aventura de numai 2 luni de la FC Voluntari.
În cazul în care Mutu ar ajunge la naționala de tineret, ar primi 5.000 de euro pe lună, o sumă mult mai mică comparativ cu actualul salariu: 15.000 de euro.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Gh. Dungu, portarul cu peste 200 de meciuri în tricoul Rapidului: "Echipa mea de suflet"
14/04/2022 LA 15:43
Romanian Liga I
Rapid, prima victorie pe noua arenă din Giulești! Echipa lui Mutu a ajuns la 3 victorii consecutive
02/04/2022 LA 19:49