Burleanu și Stoichiță au decalat mai multe termene de anunț al noului selecționer, dar timpul se scurge și echipa națională este în căutarea unui om care să conducă în Liga Naționuilor și mai ales la următorul Euro.
Rând pe rând variante ca Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu au dispărut, așa că FRF are un nou favorit pentru postul de selecționer, Boloni.
"Au fost doar discuții cu toată lumea" a spus la revenirea din Franța pentru Prosport Mihai Stoichiță.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Aducerea lui Boloni este îngreunată de faptul că acesta are un avocat care vrea să studieze pe îndelete propunerea lui Burleanu.
https://i.eurosport.com/2021/12/25/3276876.png
Stoichiță a ținut să precizeze că tot ce s-a discutat în ultimele zile la FRF a avut rol...consultativ și că decizia va fi luată de Burleanu.
„Sunt propuneri. Unii au dat 5, unii au dat 3, unii au dat 6. Sunt la mine, nu sunt obligat să le arăt la nimeni, alea nu sunt ca să le arăt la lume. Sunt propunerile celor din Comisia Tehnică, într-o ordine aleatorie. Fiecare și-a asumat răspunderea să propună unul, doi, trei, patru, cinci selecționeri. Sau șase, mi se pare că unul a propus și șase. Și atunci, noi trebuie să luăm în discuție toate numele care apar. Nu sunt voturi, să fie foarte clar”, a spus Mihai Stoichiță, pentru aceeași sursă citată.
Citește și:

Boloni ar reveni la națională după 21 de ani!

Boloni a fost pe banca naționalei României între 2000 și 2001 pentru doar 10 meciuri, dar a produs un impact deosebit. Plecat pentru un salariu consistent la Sporting a reușit să aducă titlul și să promoveze la prima echipă un tânăr de mare prespectivă, Cristiano Ronaldo. Drumul lui Boloni a fost presărat de contracte excelente atât în Europa, cât și în zona arabă în ultimii 21 de ani. Ca antrenor, Boloni are doar 2 titluri. Cel cu Sporting din 2002 a fost urmat de unul cu Standard în Belgia, în urmă cu 12 ani.
Boloni este liber de contract din mai, când s-a despărțit de Panathinakos.
La 68 de ani, Boloni este cel mai experimentat antrenor aflat pe lista de 10 candidați a Federației pentru postul de selecționer. Între aceștia este și Victor Pițurcă, dar performanțele sale ca antrenor se leagă doar de naționala României. Boloni ar veni la București cu 21 de ani de experiență în fotbalul de nivel mai ridicat.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03
Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
17/05/2022 LA 14:47