În acest moment, Euro 2021 trebuie să se dispute în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021, în 12 orașe din 12 țări. Toate cele 12 orașe-gazdă și-au reafirmat implicarea în proiectul EURO, astfel că UEFA a anunțat, prin decizia Comitetului Executiv din 17 iunie 2020, aceeași formulă de desfășurare a turneului final. Stadioanele din Roma, Baku, Sankt Petersburg, Copenhaga, Amsterdam, București, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen și Budapesta ar trebui să găzduiască partidele de la EURO.
Spunem ar trebui, pentru că președintele UEFA a fost destul de pesimist în ultima intervenție avută. În acest moment, se merge pe varianta discutată, dar situația din Europa privind coronavirusul e din ce în ce mai gravă. Ca atare, s-ar putea ajunge inclusiv la varianta ca turneul final să aibă loc într-o singură țară. Astfel, ar fi mult mai ușor de creat o "bulă" în care fotbaliștii și staffurile tehnice să fie protejați. Acest lucru ar însemna că România, care ar trebui să organizeze 4 partide de la Euro, nu ar mai fi gazda vreunei confruntări.
"Ne gândim și la soluții fără spectatori sau cu 30, 50 ori 70 la sută din capacitatea arenelor. Teoretic, putem organiza Euro în 12, 11, zece, trei sau chiar într-o singură țară. Simbolic, acest Euro pe tot continentul e foarte frumos, dar pentru noi nu era simplu deloc, chiar și fără pandemie. Personal, eu nu mai sunt convins de această idee în condițiile date", a declarat Ceferin pentru radioul german ARD.
Romanian Liga I
Constantin Budescu va semna cu Sepsi Sântu Gheorghe până în vară! Ce salariu va avea mijlocașul
ACUM 3 MINUTE

Ce meciuri de la Euro ar trebui să aibă loc la București

Turneul UEFA EURO 2020 își va păstra aceeași denumire și în anul 2021. Partidele ce vor avea loc pe Arena Națională sunt:
Grupa C
Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00
Austria – câștigătoare play-off D sau A
Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00
Ucraina – Câștigătoare play-off D sau A
Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00
Ucraina – Austria
Optime de finală
Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00
1F – 3A/B/C

Elia Viviani, lovit de o motocicletă, în etapa a 11-a din Giro

Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
ACUM 3 ORE