Cafu împlinește astăzi 50 de ani. De ziua sa, legendarul fundaș a dezvăluit numele celui pe care îl consideră urmașul său din fotbal: Trent Alexander-Arnold.
Nu este pentru prima oară când brazilianul îi laudă calitățile tânărului fundaș dreapta care a devenit o piesă de bază în primul "11" al lui Liverpoool, sub comanda lui Jurgen Klopp. Cafu s-a arătat impresionat de prestațiile englezului și în urmă cu câteva luni.
De ziua sa, Cafu a fost întrebat de FIFA.com cine este urmașul său din fotbal. Dublul campion mondial n-a stat prea mult pe gânduri și l-a numit pe Trent, despre care a spus că poate să ajungă cel mai bun jucător pe poziția sa.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 7 ORE
Este un jucător senzațional, extrem de talentat. Dacă va continua să aibă evoluții la fel de bune, cu siguranță va deveni unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Are șanse să câștige premiul "The Best FIFA Men’s Player". Are o tehnică grozavă, asemănătoare jucătorilor brazilieni. Îmi place să-i urmăresc meciurile, iar faptul că joacă la o echipă extraordinară îl va ajuta să crească și mai mult. | Cafu

Trent Alexander-Arnold, jucător de bază la Liverpool

Crescut la academia lui Liverpool, Alexander-Arnold a debutat la prima echipă a "cormoranilor" în 2016. Odată cu trecerea timpului, tânărul fundaș și-a îmbunătățit stilul de joc și a început să aibă evoluții din ce în ce mai consistente. Klopp i-a oferit multă încredere, iar acum Trent este un jucător de bază din primul "11" al echipei de pe Anfield.
Sezonul trecut, Alexander-Arnold a pus umărul la cucerirea trofeului UEFA Champions League, Supercupei Europei și Campionatului Mondial al Cluburilor. Trent a avut un rol extrem de important și în stagiunea curentă, la finalul căreia Liverpool are șanse foarte mari să câștige primul titlu de campioană din ultimii 30 de ani.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828131.jpg
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 7 ORE
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele 24 de ore
ACUM 8 ORE