România a pierdut cu 1-0 în Ucraina după reușita gazdelor din minutul 80 din penalty. Prima repriză nu a adus faze importante de poartă, ritmul meciului fiind unul deloc ridicat. Cu toate acestea, ucrainenii au părut mereu să fie echipa mai periculoasă.
Echipa pregătită de Adrian Mutu părea mulțumită de egal în condițiile în care ne aflam la un singur punct de lider și departe de poziția a treia. Totuși această atitudine ne-a costat, gazdele fiind mereu echipa în ofensivă dar și cu ocaziile.

Danemarca a învins în Malta. Cum mai putem să ajungem la Euro 2021

Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
ACUM 30 MINUTE
România își păstrează astfel poziția secundă din Grupa 8 a preliminariilor. Deși, în mod surprinzător, Malta a deschis scorul, Danemarca, liderul grupei, a învins în deplasare și și-a asigurat practic prima poziție din grupă, având în vedere că ar trebui să piardă acasă cu Finlanda și apoi și cu România la diferență de două goluri pentru a cădea pe locul doi.
Primele cinci echipe clasate pe locul doi în grupe se califică și ele la turneul final din Slovenia și Ungaria de anul viitor iar România se află în acest moment pe locul doi în clasamentul locurilor secunde.
Tricolorii mai au de jucat două meciuri: cu Malta și Danemarca. Cum nu mai putem obține decât locul secund, concret, punctele cu Danemarca sunt cele mai importante, pentru că cele cu Malta (ultima clasată) nu vor fi luate în considerare în clasamentul locurilor secunde.
Înfrângerea din Ucraina ne pune însă într-o poziție mai dificilă decât ne-am fi așteptat. Trebuie să învingem și Malta pentru că Ucraina este la șase puncte de noi, dar cu un meci în minus. Cu o victorie așadar ucrainenii ar putea veni la doar trei puncte de tricolori.

Clasamentul Grupei 8

1. Danemarca 22p (8 meciuri jucate)
2. România 16p (8 meciuri jucate)
3. Ucraina 10p (7 meciuri jucate)
4.Finlanda 8p (8 meciuri jucate)
5. Irlanda de Nord 7p (8 meciuri jucate)
6. Malta 1p (7 meciuri jucate)
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Constantin Budescu va semna cu Sepsi Sântu Gheorghe până în vară! Ce salariu va avea mijlocașul
ACUM 2 ORE