Franța - Turcia este mai mult decât un meci fotbal. Ofensiva militară a Turciei în teritoriile kurde din nordul Siriei a produs o reacție vehementă de dezaprobare din partea guvernului de la Paris. 30 de mii de turci vor fi pe Stade de France pentru a fluiera imnul francez și a face salutul militar al trupelor conduse de Erdogan.

Desfășurare de forțe la Paris

Autoritățiile franceze se pregătesc intens pentru meciul cu Turcia și vor avea un dispozitiv impresionant pentru a preveni violențele. 600 de jandarmi și 1400 de agenți în civil vor veghea străzile din St. Denis înaintea, în timpul și după Franța - Turcia. Deja, fanii lui PSG și cei ai lui Galatasaray se amenință pe rețele de socializare. Cei doi presedinți, Macron și Erdogan nu vor fi pe stadion, iar miniștrii sportului din cele două țari au invitat la calm.
Ligue 1
Jucătorii de la PSG, convinși că Zidane îi va lua locul lui Pochettino, care va pleca la United
23/11/2021 LA 06:41

Franța la un pas de Euro 2020

Un succes cu Turcia ar însemna pentru francezi calificarea la Euro 2020. Selecționerul Deschamps are deja stiloul pregătit pentru un nou contract. Dacă Franța se califică,. Deschamps rămâne la națională până cel puțin la Mondialul din 2022.
Liga Națiunilor UEFA - Finale
Nici presa din Franța nu validează golul lui Mbappe! Ce au scris jurnaliștii după finala cu Spania
11/10/2021 LA 10:28
Liga Națiunilor UEFA - Finale
"Are o calitate impresionantă!" Cine e jucătorul lăudat de Deschamps după finala Ligii Națiunilor
11/10/2021 LA 04:59