România va întâlni Spania astăzi de la 21:45 pe Wanda Metropolitano din Madrid. Echipa noastră nu mai are șanse de calificare, însă Morata a avut numai cuvinte de laudă la adresa tricolorilor.
”Nu cred că este o diferență mare între România și celelalte echipe. Cred că este la un nivel bun. Puteau la fel de bine să fie ei cei calificați”, consideră Morata.
”România este o echipă foarte bună. În ultima partidă contra noastră, au jucat foarte bine pe final de meci. Cred că meritau mai mult în această grupă”, a adăugat el.
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Islanda - România | Tot ce trebuie să știi despre duelul de la Rejkjavik din playofful pentru Euro
07/10/2020 LA 10:35
https://i.eurosport.com/2019/07/06/2633202.jpg
În ceea ce privește Euro 2020, unde Spania este deja calificată, Morata a afirmat: ”Sunt încrezător că voi merge, dar trebuie să joc la un nivel înalt pentru a fi acolo. Să fii la un turneu final este incredibil”.
Morata a jucat în ultima vreme alături de Paco Alcacer în atacul Spaniei. El a declarat că se înțelege bine cu atacantul Borussiei Dortmund: ”Chiar îmi place să joc cu Alcacer alături. Ne înțelegem foarte bine și am jucat mult împreună la tineret. Mișcările sale mă ajută mult, este unul dintre cei mai buni atacanți din lume”.
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Cote pariuri Islanda - România: Nordicii pornesc cu prima șansă
06/10/2020 LA 12:28
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Suedezii nu renunță! Cer UEFA să modifice regulile după ce spun că au fost agresați la București
25/04/2020 LA 08:20