Fati, în vârstă de doar 16 ani, a debutat la prima echipă a Barcelonei în acest sezon și a fost convocat pentru echipa U21 a Spaniei în această săptămână după ce și-a obținut pașaportul spaniol.
Adolescentul s-a născut în Guinea-Bissau și este cel mai tânăr jucător al Barcelonei care a jucat în Champions League iar Moreno a recunoscut că nu îl poate ignora.
”Nu exclud posibilitatea că ar putea juca la Euro 2020. Ar fi stupid să spun că nu va merge”, a declarat Moreno la o conferință de presă.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Șoc în Portugalia! Ronaldo, la baraj după un gol în ultimele minute! Rezultatele serii în Europa
14/11/2021 LA 21:44
”Va veni o vreme când va trebui să ne uităm la diferite elemente și să vedem cine este inclus. Orice jucător bun este binevenit la echipă”, a afirmat spaniolul.
”A rupt sistemul în ceea ce privește grupurile de vârstă. Să sperăm că îi va putea ajuta pe cei U21 în calificări”, consideră Moreno.
Spain a învins în toate meciurile în aceste preliminarii, inclusiv în partida cu Norvegia din martie. Martin Odegaard, care joacă la Real Sociedad, este un norvegian familiar cu spaniolii. Tânărul împrumutat de Real Madrid la Sociedad a impresionat în acest sezon și a fost desemnat jucătorul lunii septembrie în La Liga.
”Joacă foarte bine, dar nu există un plan specific pentru a opri un anume jucător.Până la urmă, Norvegia este o echipă bună și va trebui să fim eficienți pentru a câștiga”, a declarat Moreno.
https://i.eurosport.com/2019/10/09/2693039.jpg

Odegaard abia așteaptă să se întâlnească cu Spania

Tânărul norvegian este entuziasmat de meciul împotriva Spaniei dar și să joace în fața unui stadion plin la Oslo.
”Va fi foarte special, este de departe cel mai frumos lucru pe care îl poți experimenta ca jucător la echipa națională. Suntem nerăbdători. Un stadion Ullevaal plin este absolut magic și sperăm că toată lumea ne va susține. Ar fi fantastic”, a declarat Odegaard pentru site-ul oficial al federației norvegiene.
Norvegia se află pe locul patru în Grupa F, la doar un punct în spatele României și la două puncte de ocupanta locul doi, Suedia.
Norvegienii vor întâlni sâmbătă Spania la Oslo și apoi se vor deplasa la București unde vor juca marți cu România de la 21:45.
România întâlnește Insulele Feroe astăzi de la 19:00, partidă care va putea fi urmărită live text pe Eurosport.ro.
Liga
Casillas a spus tot! Ce echipă din Spania are șanse la trofeul UCL și cum va fi în Qatar
12/11/2021 LA 13:29
Liga Națiunilor UEFA - Finale
Nici presa din Franța nu validează golul lui Mbappe! Ce au scris jurnaliștii după finala cu Spania
11/10/2021 LA 10:28