Naționala României a pierdut meciul cu Suedia din penultima etapă a preliminariilor EURO 2020 și a ratat șansa calificării din grupă. Președintele FRF a declarat că încă nu a purtat o discuție cu Cosmin Contra, dar acest lucru este în plan:
Am avut o discuţie foarte scurtă după meci, vom avea acum în Spania una mai aşezată. Nu voi emite un punct de vedere personal înainte de a vorbi cu Cosmin, a fost un jucător emblematic pentru România, un antrenor care şi-a asumat o misiune dificilă într-un moment greu al echipei naţionale. A contribuit şi la tranziţia dintre generaţii. O decizie finală în privinţa staffului tehnic va fi luată în maximum 3 săptămâni, a declarat președintele FRF, conform Digisport.
https://i.eurosport.com/2019/11/16/2718070.jpg
Fotbal
Cosmin Contra, aproape de a da lovitura! Antrenorul este pe lista scurtă a unei echipe din Anglia
06/02/2021 LA 11:02

Burleanu: "Este o distanţă mare între fotbalul românesc şi cel suedez!"

După înfrângerea din meciul cu naționala Suediei, președintele FRF a ținut să scoată în evidență diferența de valoare dintre fotbalul din România și cel al nordicilor:
Meciul cu Spania e unul care ar trebui să ne dea încredere pentru barajul din primăvară. Această oportunitate de a te califica la un turneu final pe care-l găzduieşti se întâlneşte o dată în viaţă. Aseară am învăţat că este o distanţă mare între fotbalul românesc şi cel suedez. Ei au arătat că merită să meargă la EURO, iar noi să stăm acasă, a mai spus Burleanu.
Naționala pregătită de Cosmin Contra nu mai poate obţine calificarea la EURO 2020 din preliminarii, dar "tricolorii" mai au o şansă, la barajul din Liga Naţiunilor. Acesta presupune disputarea a două meciuri (semifinală şi finală) împotriva unor adversare care urmează să fie desemnate. Tragerile la sorţi pentru barajul din Liga Națiunilor vor avea loc vineri, pe 22 noiembrie.
Fotbal
Cosmin Contra, contactat de presa din Spania după scandalul de rasism al lui Colțescu: "E terminat!"
09/12/2020 LA 15:16
Romanian Liga I
Cosmin Contra a reacționat nervos după FC Argeș - Dinamo 0-1
05/12/2020 LA 05:29