Deja calificată la Campionatul European din 2020, Olanda a reușit o victorie categorică în ultima partidă din preliminarii, 5-0 cu Estonia. Naționala Olandei va fi una dintre adversarele României la Euro, dacă naționala noastră reușește să se califice la rândul ei.
Golgheterul Olandei în preliminariile recent încheiate a fost Georginio Wijnaldum, cel care a reușit 8 goluri în 7 partide. În partida cu Estonia, Wijnaldum a reușit un hattrick.

Gestul lui Wijnaldum

Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
IERI LA 13:42
În absența lui Virgil Van Dijk, cel care a părăsit cantonamentul naționalei din cauza unor probleme personale, căpitan la partida cu Estonia a fost Wijnaldum. Mijlocașul care este folosit de Jurgen Klopp la Liverpool ceva mai retras s-a distrat cu apărarea Estoniei.
El a deschis scorul după doar 6 minute cu o lovitură de cap, pentru ca în minutele 66 și 78 să înscrie de încă două ori. După una dintre reușite, Wijnaldum și mijlocașul Barcelonei, Frenkie De Jong, au transmis un mesaj puternic împotriva rasismului.
Gestul celor doi a venit la câteva zile după abuzul revoltător asupra atacantului Ahmad Mendes Moreira din liga secundă olandeză. Wijnaldum a declarat înaintea partidei cu Estonia că ar ieși de pe teren în cazul în care ar păți la fel ca Moreira.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
IERI LA 10:22
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45