"Tricolorii" vor mai avea de jucat un meci din actuala campanie de calificare, mâine (21:45) pe terenul liderului grupei F, Spania, deja calificată la turneul final.
Înaintea meciului de la Madrid, selecționerul Cosmin Contra a vorbit despre situația actuală de la echipa națională și a dezvăluit când se va lua o decizie în privința postului său:
Am vorbit cu președintele, dar nu am discutat dacă voi continua sau nu. L-am rugat să mă lase să pregătesc meciul cu Spania, apoi vom analiza situația câteva zile. Cel mai probabil, spre sfârșitul săptămânii viitoare vom vorbi despre ce va fi în viitor. E important să ai timp de gândire, să analizezi la rece ce ai făcut. Dacă voi simți că nu mai are rost să continui, voi pleca.
Fotbal
Cosmin Contra, aproape de a da lovitura! Antrenorul este pe lista scurtă a unei echipe din Anglia
06/02/2021 LA 11:02
https://i.eurosport.com/2019/11/16/2717979.jpg

Contra: "Există o limită a bunului simț!"

Sunt foarte corect cu ce se întâmplă, sunt trei echipe cu care ne-am luptat la calificare și contra cărora n-am reușit vreo victorie. Principalul responsabil sunt eu. Am nevoie de câteva zile de gândire ca să iau o decizie. Au fost critici și când mergea bine naționala. Există o limită însă a bunului simț, avem și noi familii, părinți care suferă și plâng.
Cu o etapă rămasă din preliminariile EURO 2020, România se află pe locul trei în grupa F, la egalitate de puncte cu Norvegia, care joacă tot mâine, pe terenul Maltei.
Fotbal
Cosmin Contra, contactat de presa din Spania după scandalul de rasism al lui Colțescu: "E terminat!"
09/12/2020 LA 15:16
Romanian Liga I
Cosmin Contra a reacționat nervos după FC Argeș - Dinamo 0-1
05/12/2020 LA 05:29