Cristiano Ronaldo a înscris singurul gol al Portugaliei în meciul din deplasare cu Ucraina, meci pierdut cu 2-1 de echipa antrenată de Fernando Santos. Portughezul a înscris în minutul 72 din penalty. Pe lângă Ronaldo, alți cinci jucători au mai reușit să treacă de 700 de goluri înscrise în întreaga carieră.
Este vorba despre Josef Bican, care a înscris în cariera lui nu mai puțin de 805 goluri. Pe poziția secundă se află Pele, cu 779, pe locul trei Romario, cu 748 de goluri, iar pe locurile patru și cinci Puskas – 709, respectiv Gerd Muller – 701.Ronaldo a înscris 95 de goluri la naționala Portugaliei, 32 la Juventus, 450 la Real Madrid, 118 la Manchester United și cinci goluri la Sporting.

Cristiano Ronaldo, de neoprit: "E un moment frumos și voi continua"

Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33
La interviul de după meciul cu Ucraina, Cristiano Ronaldo a mărturisit că este mândru de performanța reușită, însă și puțin trist din cauza faptului că, desi a înscris golul cu numărul 700, Portugalia nu a reușit să câștige în deplasare: "Este un moment frumos din cariera mea, acum că am înscris cel de-al 700-lea gol, dar are un gust amar pentru că nu am fost capabili să câștigăm", a declarat superstarul lui Juventus.
"Totuși, sunt fericit de modul în care echipa a funcționat, pentru cum am jucat azi. Trebuie să fim mândri pentru că am produs o evoluție bună azi. Despre golul 700? Ce pot să spun, nu este un număr pe care oricine îl poate atinge. Pentru asta trebuie să le mulțumesc tuturor colegilor mei de echipă, tuturor antrenorilor, tuturor oamenilor care m-au ajutat să ajung jucătorul care sunt azi. Așa cum am zis și anterior, are un gust amar pentru că e adevărat, am ajuns la această bornă extrordinară, dar nu am câștigat. Cred că am jucat bine, am avut o mulțime de șanse și sunt mândru de echipă. Nu am avut timp să mă gândesc deloc la asta. Am mai spus și repet, vreau să trăiesc în prezent și să mă bucur de fotbal. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să ajung la această bornă și voi continua", a mai spus Ronaldo.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52