Tehnicianul primei reprezentative va trebui să folosească în partida importantă cu nordicii un cuplu de fundași centrali inedit. Asta pentru că titularii Dragoș Grigore și Vlad Chiricheș s-au accidentat (primul la antrenament, al doilea în timpul meciului cu Feroe, scor 3-0 pentru tricolori).

Mesajul celor doi pentru tricolori

Site-ul Federației Române de Fotbal a anunțat oficial și situația căpitanului naționalei, Vlad Chiricheș, care, după spusele lui Contra, are ruptură.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
IERI LA 03:18
În urma analizei staff-ului tehnic al naționalei condus de Cosmin Contra cu staff-ul medical, concluzia a fost că Vlad Chiricheș se alătură lui Dragoș Grigore în rândul tricolorilor care nu vor putea juca în partida cu Norvegia, de marți.
Vlad și Dragoș au părăsit, astfel, cantonamentul de la Mogoșoaia, nu înainte de a transmite un mesaj pentru colegi și suporteri: E greu să transmitem în cuvinte starea pe care o simțim. Ne-am dorit atât de mult să facem totul încât amărăciunea de acum e la fel de mare ca dorința de la început. Avem încredere în colegii noștri, suntem cu sufletul alături de această luptă pentru visul nostru, Euro 2020. Sperăm ca miile de copii din tribune să fie cu Norvegia acel plus de care avem nevoie pentru victorie!." | Siteul FRF
În urma acestor două pierderi, la finalul meciului cu Insulele Feroe, Cosmin Contra i-a convocat de urgență pe fundașii Iulian Cristea (FCSB) și Andrei Burcă (CFR Cluj). Totuși, cel mai probabil în primul "11" vor evolua Nedelcearu și Adrian Rus, mai ales că ultimul a evoluat foarte bine cu Feroe, după ce l-a înlocuit pe Chiricheș.
România - Norvegia va fi marţi, 15 octombrie, începând cu ora 21:45, pe Arena Națională.

Clasamentul grupei României în preliminariile Euro 2020

https://i.eurosport.com/2019/10/12/2695030.png

Au mai rămas de jucat din grupa României

  • 15 octombrie 2019: Feroe – Malta, România – Norvegia, Suedia – Spania (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28