Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Hagi pentru Rădoi, după numirea ca selecționer: "La naționala mare trebuie mai mult"

Cosmin Cioboata

Actualizat 26/11/2019 la 10:14 GMT+2

Mirel Rădoi va lăsa echipa de tineret a României și va prelua prima reprezentativă. Antrenorul în vârstă de 38 de ani îl va înlocui pe Cosmin Contra în funcția de selecționer, după comunicatul publicat ieri de FRF.

radoi hagi

Credit imagine: Getty Images

Gică Hagi a fost printre primii oameni de fotbal care l-au felicitat pe Rădoi. După victoria Viitorului din campionat, "Regele" a avut un mesaj pentru noul selecționer:
Cu toții, în România, ne gândim și ne dorim să construim succesul. Îi urez baftă lui Mirel, e mult de muncă și cu siguranță nu va fi deloc ușor. Trebuie să fie inspirat, să aibă șansă și să știe să construiască. A făcut-o bine la U21, unde era mai ușor. La echipa mare, trebuie mai mult. Trebuie să îmbine jucătorii experimentați cu cei tineri, dar există potențial.
Rădoi a avut un palmares excelent pe banca naționalei de tineret, pe care a condus-o începând cu luna august, 2018. În 16 partide, "tricolorii mici" au obținut 10 victorii, trei egaluri și trei înfrângeri. Cu fostul mijlocaș pe bancă, puștii României s-au calificat la Campionatul European U21, unde au ajuns până în semifinale. De-a lungul carierei de antrenor, Rădoi s-a mai aflat pe banca celor de la FCSB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo