Înaintea meciului de la București dintre România și Spania, Robert Moreno spunea că nu va avea vreo problemă în viitor să lucreze din nou ca secund al lui Luis Enrique, după ce acesta a renunțat la banca ibericilor din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale. Cei doi nu doar că se înțelegeau perfect din punct de vedere al împărțirii sarcinilor, dar erau și doi foarte buni prieteni. Luis Enrique l-a avut secund pe Moreno la Roma, Celta și Barcelona și a acceptat să vină la cârma Spaniei doar după ce a primit garanții că va putea să își aducă stafful său.
Cu toate acestea, revenirea lui Luis Ernique a însemnat demiterea lui Moreno, mulţi vorbind despre faptul că tehnicianul care a cucerit Champions League cu Barcelona nu a mai vrut să colaboreze cu fostul secund.
Acest lucru i-a sensibilizat pe mulţi, în Spania Moreno părând în acest moment o victimă. În acest context, tehnicianul a primit imediat o serie de oferte, mai ales că prestaţia de la cârma Furiei Roja a fost una apreciată.
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Islanda - România | Tot ce trebuie să știi despre duelul de la Rejkjavik din playofful pentru Euro
07/10/2020 LA 10:35
"După câteva ore de la plecarea de la naţională, Robert Moreno a fost contactat pentru un alt contract", notează Mundo Deportivo.

Moreno a recunoscut că negociază cu mai multe echipe

Antrenorul însuşi a recunoscut că este extrem de curtat, ceea ce înseamnă enorm pentru el, oamenii recunoscându-i munca şi privindu-l ca pe un garant al succesului.
"Am fost sunat deja de reprezentanţii unor echipe. Este uimitor modul în care oamenii apreciază ceea ce am făcut, dar acum vreau să stau câteva zile alături de familie. Apoi, voi lua o decizie", a dezvăluit tehnicianul iberic.
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Cote pariuri Islanda - România: Nordicii pornesc cu prima șansă
06/10/2020 LA 12:28
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Suedezii nu renunță! Cer UEFA să modifice regulile după ce spun că au fost agresați la București
25/04/2020 LA 08:20