Golul înscris cu capul de Josh Maggenis în minutul 75 a oferit speranțe nord-irlandezilor care au fost însă năruite în finalul meciului.
Memphis Depay a egalat doar cinci minute mai târziu iar jucătorul lui Lyon a reușit dubla în al patrulea minut de prelungire. Cu trei minute mai devreme, Depay centrase pentru reușita lui Luuk de Jong.
Irlanda de Nord a rezistat eroic pentru 90 de minute și păreau să aibă șanse reale de a scoate un egal. Un punct ar fi crescut considerabil șansele de calificare pentru nord-irlandezi însă după această înfrângere ei se află pe poziția a treia în grupă, la egalitate de puncte cu Olanda și Germania dar ambele echipe au un meci mai puțin jucat.
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Islanda - România | Tot ce trebuie să știi despre duelul de la Rejkjavik din playofful pentru Euro
07/10/2020 LA 10:35
https://i.eurosport.com/2019/10/10/2693902.jpg

Rusia – Scoția 4-0 | Scoțienii, sub Cipru și Kazakhstan în grupă

Scoția a primit patru goluri în 27 de minute în repriza a doua de la Moscova și a pierdut astfel orice șansă de calificare la Euro 2020 prin clasarea între primele două din grupa Grupa I.
Echipa lui Steve Clarke a rezistat aproape o oră pentru ca apoi Artem Dzyuba să deschidă scorul pentru gazde. Doar 27 de minute mai târziu era deja 4-0 după golul înscris de Golovin. Pentru scoțieni, a fost nevoie să treacă 74 de minute pentru a reuși un șut și au înscris doar trei goluri în cele cinci meciuri cu Steve Clarke pe bancă.
Scoția rămâne pe locul cinci în Grupa I – sub Cipru și Kazkhstan – și nu mai are nicio șansă la calificare printr-o clasare în primele două. Totuși, scoțienii se pot califica la Euro 2020 prin play-off-urile care încep în martie – ei și-au câștigat dreptul de a participa după ce au câștigat grupa lor de la Liga Națiunilor de anul trecut.
Tot aseară, Belgia a învins cu 9-0 pe San Marino și a devenit astfel prima echipă calificată matematic la Euro 2020.
Iată rezultatele complete:
Kazakhstan – Cipru 1-2
Belarus – Estonia 0-0
Austria – Israel 3-1
Belgia – San Marino 9-0
Croația – Ungaria 3-0
Letonia – Polonia 0-3
Macedonia de Nord – Slovenia 2-1
Olanda – Irlanda de Nord 3-1
Rusia – Scoția 4-0
Slovacia – Țara Galilor 1-1
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Cote pariuri Islanda - România: Nordicii pornesc cu prima șansă
06/10/2020 LA 12:28
Calificările pentru Campionatul European UEFA
Suedezii nu renunță! Cer UEFA să modifice regulile după ce spun că au fost agresați la București
25/04/2020 LA 08:20