George Pușcaș (23 de ani) a bifat nouă selecții la naționala României în campanie de calificare care se apropie de final. Atacantul lui Reading a reușit să înscrie de cinci ori și este al doilea cel mai bun marcator al naționalei lui Contra, după Claudiu Keșeru, cu 6 goluri.
Înainte de ultima partidă din grupa F, contra Spaniei (marți, 21:45), Pușcaș a oferit un interviu pentru FRF TV în care a vorbit despre ultimele evenimente din cadrul echipei naționale:
Sunt dezamăgit pentru că am crezut cu toată inima, până la startul partidei cu Suedia, că vom reuși să ne calificăm. Trebuie să trecem însă rapid peste asta, pentru că avem șansa de a juca barajul din Liga Națiunilor. Nu trebuie să ne gândim la numele adversarului din martie. Oricare va fi acesta, va trebui să facem tot ce ține de noi pentru a fi la EURO.
Championship
"O mare dezamăgire!" Dezvăluirea unui jurnalist englez: ce planuri are Reading cu George Pușcaș
06/01/2022 LA 10:41
https://i.eurosport.com/2019/11/17/2718578.jpg

"Echipa națională trebuie susținută în orice moment!"

Atacantul de 23 de ani spune că naționala noastră va încerca să încheie campania de calificare cu o victorie la Madrid:
Chiar dacă meciul cu Spania nu mai are miză, îl vom trata cu maximă seriozitate și cu gândul la victorie. Orice meci pentru echipa națională este important și are încărcătura lui. Cu siguranță, în acest moment suporterii sunt foarte dezamăgiți, la fel ca și noi. Ne pare rău că nu i-am putut face fericiți, dar vom încerca să ne calificăm la EURO din Liga Națiunilor. Echipa națională este a tuturor românilor și ea trebuie susținută în orice moment și în orice perioadă!
https://i.eurosport.com/2019/11/17/2718580.jpg
Spania și Suedia sunt naționalele calificate din Grupa F, în timp ce România și Norvegia se luptă pentru locul 3, unul fără miză. "Tricolorii" mai au o șansă să ajungă la turneul final din 2020, găzduit în premieră și de țara noastră. Naționala României va juca în luna martie barajul Ligii Națiunilor, în compania Islandei sau Scoției. În cazul în care jucătorii pregătiți de Cosmin Contra trec de primul tur, vor întâlni una din următoarele adversare: Norvegia, Serbia, Bulgaria, Israel sau Ungaria.
Championship
O nouă ironie la adresa lui George Pușcaș! Ce bornă impresionantă a atins la Reading
12/12/2021 LA 13:08
Championship
George Pușcaș va fi coleg la Reading cu un atacant pe care Liverpool a plătit 41 de milioane de €
15/11/2021 LA 20:30