Dacă din primele două meciuri, România U21 a câștigat doar trei puncte (înfrângere cu Danemarca, scor 0-1 și victorie cu Ucraina, scor 3-0), Mirel Rădoi și băieții săi sunt pregătiți să urce în clasamentul grupei, acolo unde ocupă locul al treilea. Primele două poziții sunt ocupate de Finlanda (7 puncte) și Danemarca (6 puncte).
Confruntarea cu Ucraina a fost una extrem de dificilă, în ciuda scorului de neprezentare, în condițiile în care adversara s-a bazat pe 7 jucători care au câștigat Mondialul U20. În acest context, Rădoi simte nevoia de a "împrospăta" echipa de start.
Vom efectua ceva schimbări pentru mâine seară pentru că încercăm oarecum să aducem forțe proaspete. Unii dintre jucători au acumulat o oboseală destul de mare, alții vin după perioade lungi de accidentări, au avut 3 meciuri în 12 zile și ne preocupă sănătatea lor; nu doar la acest meci, ci și în partidele de campionat, să nu riscăm vreo accidentare pentru că nu vor mai juca nici în partidele de la meciurile de club, nici în dubla care urmează luna viitoare.
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34
O să avem parte de un adversar destul de redutabil. Au pierdut foarte greu în Danemarca, au un joc destul de simplu, dar bine pus la punct, o echipă cu angajament, duelul 1-1 aproape pe tot terenul. Dacă marți seară nu vom avea o mobilitate bună și o circulație a balonului foarte rapidă vom întâmpina probleme.
Irlanda de Nord nu se aseamănă cu niciuna dintre cele două echipe, nici măcar cu noi, nici cu Finlanda. Au un joc mult mai aparte | Mirel Rădoi, în conferința de presă

Clasament grupa 8

  • 1. Finlanda U21 - 7 puncte
  • 2. Danemarca U21 - 6 p.
  • 3. România U21 - 3 p.
  • 4. Ucraina U21 - 3 p.
  • 5. Irlanda de Nord U21 - 2 p.
  • 6. Malta U21 - 1 punct
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24