După înfrângerea din meciul cu Suedia (0-2) de pe Arena Națională, partida de la Madrid se anunță una fără miză. Spania și Suedia sunt deja calificate la turneul final, în timp ce formația pregătită de Cosmin Contra se află pe locul trei în grupa F.
Mirel Rădoi a lăudat eforturile lui Contra în această campanie, chiar dacă "tricolorii" au ratat calificarea directă la EURO. Selecționerul României U21 consideră că următorul antrenor de pe banca României va trebui să țină cont de mai multe aspecte:
Este greu în momentul de față să discutăm despre aceste lucruri. Eu sunt aici, avem un meci foarte greu cu Spania, nu vreau ca gândurile mele să zboare în altă parte. Eu v-am spus că din punctul meu de vedere, cine vine în momentul de față la națională are un obiectiv clar. Vorbim de mai multe aspecte printre care se numără partea financiară și suporteri.
Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41
https://i.eurosport.com/2019/10/15/2696818.jpg

"Contra a făcut tot ce a putut!"

Rădoi consideră că selecționerul României a încercat tot ce se putea ca să ducă naționala la EURO, dintr-o grupă cu trei adversari puternici:
Este clar că Spania pleacă favorită diseară, dar și noi putem surprinde cu un joc plăcut. Jucătorii trebuie să aibă orgoliu și să joace un fotbal frumos. Cosmin a făcut tot ce a putut ca să ducă România la EURO, nu mă îndoiesc de asta. Dezamăgiți nu trebuie să fim, trebuie să fim sinceri și să vedem ce adversari am avut în grupă. Spania a pornit ca favorită clară, iar noi ne-am bătut pentru locul 2 cu Suedia și Norvegia.
"Tricolorii" mai au o șansă să ajungă la Campionatul European, găzduit în premieră și de țara noastră. Pentru asta, România va trebui să treacă de cele două meciuri de la barajul Ligii Națiunilor, programate în luna martie.
Fotbal
"Am trecut clasa!" Ce notă și-a dat Mirel Rădoi după mandatul de la naționala României
26/12/2021 LA 09:02
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a ales favoriții din Liga 1! + Cine sunt stranierii preferați ai fostului selecționer
25/12/2021 LA 15:43