Alvaro Morata a pozat deja în echipamentul Spaniei, iar Michy Batshuayi a făcut la fel cu echipamentul Belgiei, oferind deja o imagine clară asupra cum vor arăta câteva echipe la EURO 2020 vara viitoare. Șase echipe naționale s-au calificat deja la turneul final din 2020 înainte de ultimele două runde de calificare. Ca o aroganță, Suedia și-a lasant deja echipamentul pentru EURO 2020, fiind siguri de calificare.
În plus, suedezii vor veni la București cu doar 24 de ore înainte de meciul de vineri cu România și se vor antrena în Cipru până atunci. Câteva echipe au lansat deja echipemantele pe care le vor purta la EURO 2020 vara viitoare. Spania, Italia, Germania, Suedia și Belgia au dezvăluit deja cum vor arăta ținutele jucătorilor care vor încerca să exceleze la EURO 2020, asta în ciuda faptului că unele dintre ele nu s-au calificat încă.

Cum arată echipamentele câtorva echipe la EURO 2020

Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Michy Batshuayi a fost modelul echipei naționale a Belgiei, reprezentantă al cărei echipament are două dungi negre diagonale pe centrul tricoului. Alvaro Morata a fost cel care a prezentat echipamentul Spaniei, care are un aer mai clasic cu linii verticale și orizontale pe el. Tricoul Germaniei, purtat de mijlocașul lui Real Madrid, Toni Kroos, este și el clasic, cu nouă linii subțiri orizontale pe fundal alb.
https://i.eurosport.com/2019/11/11/2714989.jpg
Nu toate tricourile au fost create de Adidas. Puma a lansat de asemenea echipamentul Italiei. Țara Galilor mai are mult de tras pentru calificare, dar băieții lui Ryan Giggs au fost deja la ședința foto pentru prezentarea echipamentelor. Nike, pe de altă parte, care se ocupă de ținuta Angliei, va lansa cel mai probabil echipamentul în luna martie. Așteptarea crește în privința echipelor calificate la EURO 2020, iar această imagine va deveni mai clară în următoarea săptămână, mai ales că punctul culminant va fi atins odată cu ultimele meciuri din calificări. Până acum s-au calificat deja la EURO 2020 Belgia, Italia, Rusia, Polonia, Ucraina și Spania.
Fotbal
Edi Iordănescu, vehement după primele meciuri la națională! Ce le-a transmis fotbaliștilor
05/05/2022 LA 09:40
Fotbal
România continuă să coboare în clasamentul FIFA! Locul ocupat de naționala lui Edi Iordănescu
31/03/2022 LA 14:24