Ultimele patru meciuri dintre Suedia și Norvegia s-au încheiat la egalitate iar partida de duminică seara nu a făcut excepție.
După o primă repriză controlată de Suedia, o pasă greșită a fundașului suedez Andreas Granqvist către Lindelof a fost interceptată de Joshua King care i-a pasat perfect lui Martin Odegaard. Jucătorul împrumutat de Real Madrid la Sociedad i-a pus mingea perfect pentru șut lui Johansen iar căpitanul Norvegiei nu a ezitat, deschizând scorul în minutul 45.
Pentru suedezi, jucătorul lui RB Lepzig, Emil Forsberg, a egalat în minutul 60 cu un șut de la marginea careului, acesta fiind singurul șut pe poartă al Suediei.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Olanda a învins Norvegia și s-a calificat direct la Mondial! Toate echipele sigure de locul în Qatar
16/11/2021 LA 21:38
Drept urmare, România, Norvegia și Suedia sunt separate de doar două puncte cu patru meciuri rămase: Suedia ocupă locul doi cu 11 puncte urmată de România cu 10 și Norvegia cu nouă. Lider autoritar este Spania, care are maximum care are 18 puncte după șase etape.
După o deplasare în Insulele Feroe pe 12 octombrie, România va întâlni Norvegia trei zile mai târziu la București. Pe 15 noiembrie, e rândul suedezilor să facă deplasarea la București în penultima etapă a calificărilor iar pe 18 octombrie campania României se încheie în Spania.
Suedia va mai juca cu Malta în deplasare, Spania acasă, pe Arena Națională cu România și acasă cu Insulele Feroe.
Norvegia va găzdui Spania pe 12 octombrie și va merge în deplasare în România trei zile mai târziu. Pe 15 noiembrie norvegienii joacă acasă cu Insulele Feroe și vor încheia campania cu o deplasare în Malta.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Louis van Gaal va conduce naționala Olandei dintr-un scaun cu rotile în "finala" cu Norvegia
15/11/2021 LA 14:36
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Șoc în Portugalia! Ronaldo, la baraj după un gol în ultimele minute! Rezultatele serii în Europa
14/11/2021 LA 21:44