”A fost un meci extrem de dificil, bine că am plecat cu cele trei puncte. A avut și Feroe o ocazie, e normal și ei își doresc să înscrie. A fost un meci dificil și din cauza suprafeței. La asta s-a adăugat și frigul de afară, dar până la urmă am învins și asta este important”, a declarat Tătărușanu după meci pentru PRO X.
Tătărușanu este rezervă la Lyon și nu a jucat nicio partidă în acest sezon la echipa de la care tocmai a fost demis antrenorul Sylvinho.
”Nu e ușor să nu joci la echipa de club, dar a fost decizia antrenorului și o respect. Mă bucur că primesc credit la națională și am evoluții bune”
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34
România urmează să joace cu Norvegia pe Arena Națională marți de la 21:45 în fața a 30.000 de copii, stadionul fiind suspendat după incidentele de la partida cu Spania. Tătărușanu cred că atmosfera va fi una frumoasă: ”E pentru prima oară când voi fi susținut doar de copii. Cred că va fi o atmosferă frumoasă. Eu când eram mic nu mergeam la stadion pentru că mama considera că e periculos. Dar e mult mai bine cu copii în tribune decât cu scaunele goale. Sper să le dedicăm o victorie”.
Tătărușanu este încrezător și consideră că România nu depinde de nimeni altcineva pentru a se califica.
”Șansele sunt aceleași. Avem meciurile directe cu Norvegia și Suedia la noi acasă, suntem la mâna noastră, nu depindem de nimeni. În Spania va fi greu să obținem puncte, ați văzut ce echipă este. Dar în fotbal se poate întâmpla orice”
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24