În deplasarea de miercuri, pe terenul lui Barnsley, atacantul celor de la Reading a avut parte de o căzătură urâtă pe umăr și a fost schimbat în minutul 65.
La finalul meciului cu Stoke, disputat ieri de echipa lui Pușcaș, antrenorul Bowen a oferit ultimele detalii referitoare la starea de sănătate a lui Pușcaș:
"Suntem încrezători! L-a consultat un specialist pentru umărul dislocat și i s-a spus că, în principiu, este nevoie de operație. Totuși, dacă face o pauză de o săptămână sau zece zile, este posibil ca starea lui să se îmbunătățească."
Championship
"O mare dezamăgire!" Dezvăluirea unui jurnalist englez: ce planuri are Reading cu George Pușcaș
06/01/2022 LA 10:41
Potrivit site-ului local Getreading, internaționalul român a fost consultat de un ortoped experimentat în acest weekend, care i-ar fi zis că, dacă va fi supus unei intervenții chirurgicale, va fi indisponibil trei-patru luni. Totuși, există șanse ca George să revină mult mai repede, în maximum o lună, în cazul în care va primi doar un tratament.
https://i.eurosport.com/2019/12/15/2736931.jpg

Pușcaș, în formă excelentă la Reading

De 7 ori a reușit să înscrie Puscaș în tricoul lui Reading în cele 21 de apariții. Atacantul de 23 de ani a reușit să înscrie 6 goluri și la naționala mare, în cele 14 selecții sub tricolor.
România va evolua cu Islanda pe 26 martie în primul meci al barajului pentru EURO 2020. Dacă va trece de naționala nordică, formația pregătită de Mirel Rădoi va disputa finala pe 31 martie, în compania câștigătoarei dintre Ungaria și Bulgaria.
Championship
O nouă ironie la adresa lui George Pușcaș! Ce bornă impresionantă a atins la Reading
12/12/2021 LA 13:08
Championship
George Pușcaș va fi coleg la Reading cu un atacant pe care Liverpool a plătit 41 de milioane de €
15/11/2021 LA 20:30