Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Verdictul accidentării lui Pușcaș! Atacantul român îi dă emoții lui Rădoi

Cosmin Cioboata

Actualizat 15/12/2019 la 14:03 GMT+2

George Pușcaș a suferit o accidentare la umăr în penultimul meci al lui Reading din campionat și ar putea sta pe margine între 3 și 4 luni. Dacă temerile atacantului și al staff-ului naționalei se vor adeveri, Pușcaș va rata barajul cu Islanda, din luna martie.

puscas lovit

Credit imagine: Getty Images

În deplasarea de miercuri, pe terenul lui Barnsley, atacantul celor de la Reading a avut parte de o căzătură urâtă pe umăr și a fost schimbat în minutul 65.
La finalul meciului cu Stoke, disputat ieri de echipa lui Pușcaș, antrenorul Bowen a oferit ultimele detalii referitoare la starea de sănătate a lui Pușcaș:
"Suntem încrezători! L-a consultat un specialist pentru umărul dislocat și i s-a spus că, în principiu, este nevoie de operație. Totuși, dacă face o pauză de o săptămână sau zece zile, este posibil ca starea lui să se îmbunătățească."
Potrivit site-ului local Getreading, internaționalul român a fost consultat de un ortoped experimentat în acest weekend, care i-ar fi zis că, dacă va fi supus unei intervenții chirurgicale, va fi indisponibil trei-patru luni. Totuși, există șanse ca George să revină mult mai repede, în maximum o lună, în cazul în care va primi doar un tratament.
puscas lovit

Pușcaș, în formă excelentă la Reading

De 7 ori a reușit să înscrie Puscaș în tricoul lui Reading în cele 21 de apariții. Atacantul de 23 de ani a reușit să înscrie 6 goluri și la naționala mare, în cele 14 selecții sub tricolor.
România va evolua cu Islanda pe 26 martie în primul meci al barajului pentru EURO 2020. Dacă va trece de naționala nordică, formația pregătită de Mirel Rădoi va disputa finala pe 31 martie, în compania câștigătoarei dintre Ungaria și Bulgaria.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo