Mijlocașul lui Genk speră să se răzbune pe naționala Suediei pentru înfrângerea generației tatălui său din "sferturile" Campionatului Mondial din 1994. Ianis a vorbit și despre situația actuală de la club, unde n-a mai fost titular de șapte meciuri.
Sper să ne răzbunăm în fața Suediei pentru eliminarea din 1994. Sunt dezamăgit de situaţia de la club pentru că eram într-o formă bună, iar deodată nu am mai jucat. Sper să se schimbe situaţia după aceste meciuri de la naţională. Selecționerul va decide dacă voi juca în același timp cu Budescu, cu care consider că mă asemăn ca stil.
https://i.eurosport.com/2019/10/12/2695036.jpg
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
ACUM O ZI

Rădoi: "Ianis are nevoie de minute!"

Mirel Rădoi a vorbit despre forma actuală a lui Ianis, care n-a mai prins primul 11 la Genk. Selecționerul României U21 consideră că mijlocașul are nevoie de minute ca să-și arate calitățile:
Cred că în momentul de față lui Ianis îi lipsesc minutele. Este un jucător care are nevoie de minute ca să aibă evoluții bune. Dacă apelezi la el pentru 10-12 minute este greu să-ți aducă un plus și să aibă continuitate. Este greu să-i dau eu un sfat. Cred că cel mai ușor ar fi să-l primască de la tatăl său.
România are nevoie să scoată minim patru puncte din ultimele două meciuri din preliminariile EURO 2020, împotriva Suediei și Spaniei. Naționala antrenată de Cosmin Contra se află pe locul trei în grupa F, cu un singur punct în spatele adversarei de vineri.
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25
Fotbal
Ianis Hagi, primele declarații despre accidentarea teribilă din luna ianuarie: "Am acceptat asta!"
05/03/2022 LA 15:57