Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kane și Saka au adus victoria pentru Anglia în meciul cu Ucraina! Islanda, scorul preliminariilor cu Liechtenstein

Alex Masgras

Publicat 26/03/2023 la 20:58 GMT+3

Anglia a câștigat partida de pe teren propriu cu Ucraina și are șase puncte după primele două etape ale preliminariilor EURO 2024. Echipa lui Gareth Southgate s-a impus cu 2-0 în partida de pe Wembley, grație golurilor marcate de Harry Kane și Bukayo Saka.

Bukayo Saka of England celebrates with Harry Kane after scoring the team's second goal during the UEFA EURO 2024 qualifying round group C match between England and Ukraine at Wembley Stadium on March 26, 2023 in London, England.

Credit imagine: Getty Images

Anglia are un start foarte bun de preliminarii. După victoria de joi seară de la Napoli împotriva Italiei, echipa lui Gareth Southgate a câștigat și duelul de pe Wembley cu Ucraina. Vicecampioana Europei s-a impus cu 2-0 și se află pe primul loc după primele două etape în Grupa C, cu 6 puncte.
Partida a fost rezolvată de englezi în finalul primei reprize de doi jucători care evoluează în nordul Londrei. În minutul 37, Bukayo Saka a centrat perfect pentru Harry Kane, cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, care a ajuns la golul cu numărul 55 cu reușita de astăzi de pe Wembley.
Trei minute mai târziu, Bukayo Saka s-a transformat din pasator în marcator, atunci când l-a învins pe Trubin cu un șut superb din afara careului.
În această seară, în grupa Angliei se va mai juca partida dintre Malta și Italia. După înfrângerea din prima etapă de pe teren propriu, echipa lui Roberto Mancini caută primele trei puncte din această campanie de calificare la EURO 2024.
Citește și:

Islanda a reușit scorul preliminariilor în Liechtenstein

Tot de la ora 19:00 s-au mai disputat alte două partide din preliminariile Campionatului European din 2024. Islanda nu a avut emoții în partida din Liechtenstein, acolo unde a reușit scorul preliminariilor de până acum, după victoria cu 7-0.
În cealaltă partidă, Slovenia a câștigat duelul cu San Marino, scor 2-0. Slovenii au avut nevoie de 57 de minute pentru a deschide scorul prin Sesko, în timp ce a doua reușită a venit din autogolul lui Di Maio.
Tot în grupa Sloveniei, ceva mai devreme, Kazahstan a produs surpriza zilei atunci când a revenit de la 0-2 în partida de pe teren propriu cu Danemarca și s-a impus cu 3-2. În urmă cu câteva zile, Slovenia a reușit să câștige la Astana în prima etapă, scor 2-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo