Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Omul care "l-a făcut praf" pe Ianis Hagi "și-a pus cenușă în cap": "Am crezut că lumea m-a uitat"

Nicu Savin

Publicat 14/10/2023 la 13:19 GMT+3

România a scos doar un punct din duelul cu Belarus, iar jucătorii și selecționerul au intrat în colimatorul mai multor oameni de fotbal. Silviu Ilie, fost campion al României cu Oțelul, a postat pe contul persona de Facebook un mesaj vehement la adresa lui Ianis Hagi, care s-a viralizat în toată presa. La o zi distanță, fostul jucător și-a cerut scuze pentru ieșirea sa.

Ianis Hagi, România. Sursa foto: GSP.

Credit imagine: Eurosport

Naționala României a avut o prestație ștearsă în duelul cu Belarus de la Budapesta și nu a luat decât un punct, rezultat care pune în pericol calificarea la Campionatul european din 2024. Jucătorii și selecționerul Edi Iordănescu au devenit țintele unor atacuri dure din partea mai multor oameni de fotbal, iar cel mai vehement a fost al lui Silviu Ilie la adresa lui Ianis Hagi.
Fostul campion al României în tricoul Oțelului a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care l-a atacat pe mijlocașul lui Alaves, sugerând că joacă la națională numai datorită numelui pe care îl poartă.

Silviu Ilie a explicat atacul nemilos la adresa lui Ianis Hagi, după Belarus - România 0-0

La o zi distanță de când mesajul său s-a viralizat în toată presa din România, Silviu Ilie a spus că îi pare rău pentru ce a transmis și că îl consideră pe Ianis Hagi un jucător bun. Fostul fotbalist de bandă stângă a explicat că a fost foarte supărat pentru schimbarea lui Alibec, care, în opinia sa, ar fi putut marca pe final dacă era lăsat pe teren de Edi Iordănescu.
"Eu am crezut că lumea m-a uitat, dar văd că nu este așa. Eram foarte nervos după ce Edi Iordănescu l-a înlocuit pe Denis Alibec, dar îmi pare rău că am reacționat într-un asemenea mod. Regret ceea ce am scris pe Facebook. A fost un moment de rătăcire pentru mine. Ianis Hagi n-ar fi ajuns la un astfel de nivel dacă nu era un jucător bun. Din punctul meu de vedere, Alibec jucase bine până a fost schimbat și putea să dea gol pe final. Nu cred că ar fi trebuit înlocuit. Ianis Hagi a jucat slab după ce a intrat pe teren", a spus Silviu Ilie pentru ProSport.
Ianis Hagi a jucat o jumătate de oră în partida cu Belarus, dar nu s-a remarcat cu nimic. Mijlocașul a avut o evoluție în nota echipei și chiar a "frânat" jocul ofensiv la câteva faze. Fotbalistul lui Deportivo Alaves va avea probabil ocazia să se revanșeze în fața fanilor și să le dea o palmă criticilor în duelul de duminică cu Andorra, unul în care cele 3 puncte sunt cruciale pentru tricolor, pentru ca șansele de calificare la turneul final să rămână intacte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo