Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

S-a stabilit unde se joacă meciul Israel - Islanda din semifinalele barajului pentru EURO 2024

Eurosport
DeEurosport

Publicat 22/02/2024 la 09:50 GMT+2

Meciul de baraj dintre selecționatele Israelului și Islandei, contând pentru calificarea la EURO 2024, se va disputa la Budapesta, a anunțat miercuri Federația israeliană de fotbal (IFA) pe rețeaua de socializare X.

România - Israel

Credit imagine: Eurosport

Începând din 7 octombrie, după atacul Hamas, Israelul dispută meciurile sale de acasă pe teren neutru, după ce UEFA a interzis până la noi ordine desfășurarea de partide internaționale pe pământ israelian.
Câștigătoarea barajului Israel - Islanda va trebui să înfrunte apoi învingătoarea duelului dintre Bosnia-Herțegovina și Ucraina, într-un meci decisiv pentru participarea la EURO 2024 din Germania.
La play-off-ul pentru EURO 2024 participă în total 12 echipe, care se vor înfrunta mai întâi în șase "semifinale", pe 21 martie, înainte de a juca pentru biletul la turneul final din Germania, în trei "finale" programate pe 26 martie.
Potrivit Agerpres, în istoria sa, Israelul nu s-a calificat niciodată la un Campionat European.
Echipa care va câștiga acest baraj, dintre Israel, Islanda, Bosnia-Herțegovina și Ucraina, va face parte la turneul final din această vară din grupa E, alături de România, Belgia și Slovacia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo