Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Victorii fără probleme pentru Danemarca și Italia, în preliminariile EURO 2024! Rezultatele zilei

Bianca Dumitru

Publicat 14/10/2023 la 23:39 GMT+3

În această seară au avut loc ultimele meciuri din cea de-a 7-a etapă a preliminariilor EURO 2024. Printre protagonistele zilei s-au numărat Danemarca și Italia, care au obținut victorii fără emoții în fața celor din Kazakhstan, respectiv Malta.

Danemarca

Credit imagine: Getty Images

Astăzi au fost programate ultimele 7 meciuri din cea de-a 7-a etapă a preliminariilor EURO 2024. Ziua a început cu victoriile Irlandei de Nord și Ucrainei, a continuat cu succesele Lituaniei și Sloveniei și s-a încheiat cu meciurile în care Danemarca, Italia și Ungaria au obținut câte 3 puncte.
Echipa lui Kasper Hjulmand s-a impus cu scorul de 3-1, pe teren propriu, contra celor din Kazakhstan. Wind a deschis scorul, în minutul 36, iar Skov a reușit o dublă, înscriind o dată în prelungirile primei reprize și apoi în minutul 48.
După 10 minute, Vorogovskiy a redus din diferența de pe tabelă, dar gazdele nu au mai putut întoarce rezultatul, Danemarca obținând astfel a cincea victorie din această campanie de calificare la EURO.
Danezii sunt pe locul 2 în clasamentul grupei H, fiind la egalitate de puncte (16) cu Slovenia, care are un golaveraj mai bun. De cealaltă parte, Kazakhstan este pe locul 4, cu 12 puncte.
În ceea ce o privește pe Italia, echipa lui Luciano Spalletti a câștigat cu 4-0 meciul de pe teren propriu cu Malta. Squadra Azzurra a intrat în avantaj pe tabelă în minutul 23, după golul lui Bonaventura.
Până la pauză, Berardi a modificat și el tabela, înscriind în prelungiri, după o pasă a lui Barella. În minutul 64, fotbalistul celor de la Sassuolo a făcut dubla. Scorul final a fost stabilit în prelungiri de Frattesi.
În acest moment, Italia ocupă a doua poziție a clasamentului grupei C, având 10 puncte, fiind la egalitate cu Ucraina, care are însă un meci în plus, și cu 3 puncte în spatele Angliei, care este pe locul 1.
Citește și:

Rezultatele zilei în preliminariile EURO 2024

Irlanda de Nord 3-0 San Marino
Ucraina 2-0 Macedonia de Nord
Bulgaria 0-2 Lituania
Slovenia 3-0 Finlanda
Danemarca 3-1 Kazakhstan
Italia 3-0 Malta
Ungaria 2-1 Serbia
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo