Armenia ajunge în București, pentru meciul cu România de luni (ora 21:45), din grupa J de calificare la Cupa Mondială, după două rezultate de 1-1, cu Liechtenstein pe teren propriu și cu Islanda în deplasare. Aceste adversare sunt și ultimele clasate în grupă.
În ambele jocuri, Armenia a avut 1-0 pe tabela de marcaj, dar a fost egalată în ultima parte. Vineri, la Reykjavik, golul islandezului Isak Johannesson a venit în minutul 77.
Fotbal
Edi Iordănescu ar putea pleca de la națională în septembrie! Anunțul făcut de președintele FRF
29/06/2022 LA 15:51
"În fotbal este vorba despre eficiență. Iarsingurul lucru just este rezultatul final. Dar în opinia mea, am avut multe șanse de a marca încă un gol. Adversara a avut însă o singură ocazie și a fructificat-o", a comentat Joaquin Caparros, selecționerul Armeniei, după jocul din Islanda.

Armenia a irosit 4 puncte imense în drumul spre Cupa Mondială. Caparros vine să puncteze în România: "Depindem de noi"

Armenia a început în forță meciurile din grupă, cu 9 puncte în primele 3 etape. În următoarele patru partide nu a mai câștigat însă nicio întâlnire și a adunat doar 3 puncte. Selecționata lui Joaquin Caparros a avut sentimentul că poate conduce ostilitățile în bătălia pentru locul 2, dar cu cele 4 puncte ratate în ultimele două jocuri, care i-au fost la îndemână, situația s-a schimbat substanțial. Armenia este la egalitate cu Macedonia de Nord – ambele naționale au câte 12 puncte, în timp ce România este pe locul 4, cu 10 puncte.
Cât de mult a complicat situașia în grupă după rezultatul cu Islanda? "Este o grupă foarte echilibrată, sunt mai multe naționale de valori apropiate. Depindem însă de noi, ceea ce este foarte important. Depindem de cum vom juca în următoarele meciuri, trei echipe sunt în cursă pe locul secund", a răspuns Caparros.
După jocul cu Islanda, selecționerul Armeniei a vorbit și despre obiectivul imediat al echipei sale, înaintea jocului cu România: "Sperăm să ne recuperăm fotbaliștii acum și vom vedea apoi ce tactică vom alege, dacă vom schimba. Într-adevăr, avem puține zile la dispoziție, dar vom medita în această perioadă ce putem crea mai bine pentru partida cu România".
Cele două selecționate se vor înfrunta pe Stadionul Steaua din București. Iar învingătoarea va lua o opțiune importantă pentru a termina pe locul 2 la final, care duce în play-off. Germania pare deja desprinsă în câștigătoare a grupei.
Fotbal
Florin Niță, indicii despre posibila despărțire de Sparta Praga! Ce planuri de viitor are
29/06/2022 LA 11:19
Liga Națiunilor UEFA
Care este starea de spirit a lui Edi Iordănescu după debutul în Liga Națiunilor! "Se va ridica"
26/06/2022 LA 14:16