România va întâlni Armenia, în deplasare, în runda a 3-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Meciul se va disputa mâine, de la ora 19:00, și va putea fi urmărit în format livetext pe eurosport.ro.
"Tricolorii" pregătiți de Mirel Rădoi au acumulat 3 puncte în primele două meciuri din grupa de calificare. În prima partidă, România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, iar în cea de-a doua a pierdut în fața Germaniei, scor 0-1.

Armenia - România, preliminarii CM 2022 | Bancu, optimist înaintea meciului de la Erevan

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
FRF, răspuns pentru Răzvan Marin după nemulţumirile mijlocaşului: "Îmi pare bine că este supărat"
09/09/2021 LA 17:47
Nicușor Bancu se așteaptă la un meci dificil în fața Armeniei, echipă care a câștigat ambele meciuri disputate până acum în preliminarii, cu Liechtenstein, scor 1-0, și Islanda, scor 2-0.
Totuși, fundașul naționalei României are încredere că "tricolorii" pot câștiga duelul de la Erevan. Bancu a mai spus că trupa lui Rădoi trebuie să se concentreze doar pe meciul de mâine și să obțină cele 3 puncte:
"Armenia este o echipă compactă, cu jucători buni. Știm că ne așteaptă un meci foarte greu, dar sunt convins că dacă ne vom face jocul vom ieși câștigători.
Nu m-am gândit la celelalte echipe în această perioadă, important este ce facem noi. Acum sunt sigur că vom face tot posibilul pentru a câștiga acest meci, suntem obligați să obținem victoria.
Fiecare partidă este diferită, oricine poate să câștige, nu trebuie să ne mai gândim la meciul din Islanda. Trebuie să câștigăm cu Armenia, punctele ne ridică în clasament", a spus Nicușor Bancu, la conferința de presă.

Armenia - România, preliminarii CM 2022 | Bancu, replică acidă pentru contestatari: "Toți sunt antrenori!"

Bancu a oferit o replică acidă și contestatarilor săi și ai naționalei României, spunând că pe el nu-l interesează vorbele din jur, ci doar ce spune selecționerul Mirel Rădoi:
"Mereu o să fie comentarii... În România toată lumea vorbește, toți sunt antrenori, dar pe mine nu mă interesează aceste lucruri. Important este Mister, dau totul când sunt chemat la națională, iar Mister știe cel mai bine", a mai declarat Bancu.
Bancu a fost integralist în meciul cu Macedonia de Nord, apoi a fost lăsat pe banca de rezerve de Mirel Rădoi în partida cu Germania. În locul său, pe postul de fundaș stânga, a fost folosit Mario Camora.
Înaintea meciului de la Erevan, Armenia se află pe locul 2 în grupa J, cu 6 puncte din 6 posibile. Naționala lui Camino s-a impus mai întâi în fața lui Liechtenstein, scor 1-0, apoi a obținut o victorie răsunătoare cu Islanda, scor 2-0.

Clasamentul grupei J, înaintea meciului Armenia - România:

  • 1. Germania 6p
  • 2. Armenia 6p
  • 3. Macedonia de Nord 3p
  • 4. România 3p
  • 5. Islanda 0p
  • 6. Liechtenstein 0p
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate!" Reacția LPF după declarațiile lui Rădoi
09/09/2021 LA 17:29
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia de Nord - România 0-0 | 7 puncte în 7 zile. Naționala nu ia gol, dar este criticată
09/09/2021 LA 08:14