România joacă în Armenia cea de-a 3-a partidă din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. "Tricolorii" trebuie să uite înfrângerea cu Germania și să câștige la Erevan, pentru a încheia într-o notă pozitivă această perioadă și pentru a păstra în continuare șanse intacte la ocuparea locului doi în grupă, care duce la baraj.
Mihai Stoichiță a făcut și el deplasarea în Armenia alături de echipa națională și a oferit informații pozitive în privința jucătorilor lui Rădoi, dar a tras un semnal de alarmă privind adversarul de mâine, menționând că nu se așteaptă la un scor fluviu, așa cum s-a întâmplat în urmă cu 3 ani, când România s-a impus cu 5-0, avându-l pe bancă pe Christoph Daum.
"Nu avem nicio accidentare, totul a fost bine la antrenamentul oficial. E un interes enorm pentru meciul ăsta în Armenia. Toata lumea vreasă meargă la stadion, au fost stimulați de cele două victorii. Nu mă aștept să văd iar o victorie cu 5-0, atunci am avut și șansă. Concentrarea și seriozitatea sunt esențiale acum. Știm mai mult fotbal decât ei, le lipsește și jucătorul numărul 1. Sunt însă niște jucători foarte duri.", a declarat Stoichiță la Digi Sport.
Cupa Mondială FIFA
Primele opinii ale lui Edi Iordănescu în Qatar. Ce spune despre Elveția, viitoarea rivală a României
01/12/2022 LA 10:45

Armenia-România în preliminariile CM | Mihai Stoichiță adminte că terenul e foarte prost

Mihai Stoichiță a avut și o veste proastă în privința confruntării de mâine. Mai exact, oficialul FRF a spus că suprafața de joc este într-o stare precară, iar acest lucru va îngreuna cu siguranță jocul României, care ar trebui să fie echipa care construiește mai mult.
"Hai să vă spun cinstit, terenul nu este cel mai bun. Așa pare de departe, dar când sunt pase la firul ierbii, mingea sare urât.", a completat Stoichiță.
Mihai Stoichiță cunoaște foarte bine fotbalul din Armenia, el fiind selecționerul primei reprezentative în țara ex-sovietică între martie 2003 și iunie 2004, peroioadă în care a antrenat-o în paralel și pe Pyunik Erevan.
Fotbal
Mesajul emoționant al selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României
01/12/2022 LA 07:31
Fotbal
Mihai Stoichiță, deosebit de optimist în privința preliminariilor EURO 2024. "Ne calificăm!"
21/11/2022 LA 21:37