După înfrângerea cu Germania, șansele unei calificări directe la Campionatul Mondial din Qatar sunt doar teoretice. Așadar, România trebuie să ocupe poziția a 2-a în grupă pentru a ajunge la baraj, deși nici pe acel traseu nu va fi deloc ușor.
Un meci foarte important în această luptă pentru locul 2 va fi cel din această seară cu Armenia. O victorie ar păstra o liniște de care Mirel Rădoi are nevoie pentru a construi pe viitor, dar un rezultat negativ ar agita serios apele în jurul echipei naționale.

Armenia-România, preliminarii CM 2022 | Mirel Rădoi, pus sub presiune de Dorinel Munteanu

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
După meciul cu Germania au fost destule voci care au susținut că trebuie să privim părțile pozitive, dar cu Armenia nimeni nu i-ar mai face nicio concesie selecționerului dacă rezultatul nu va fi satisfăcător. Dorinel Munteanu i-a atras atenția lui Rădoi că la echipa națională nu e loc de experimente și că o victorie la Erevan este onligatorie.
"Și facem experimente? Așa reconstruim? E vorba despre echipa națională! La un club e altceva, poți să faci ce vrei, la națională nu mi se pare normal să experimentezi. Am emoții mari, nu sunt sigur de victorie. Bine, trebuie să-i batem pe armeni, nu se poate altfel! Ei au câștigat cu Islanda și au un selecționer spaniol, știu, dar m-am uitat peste lot și nu am găsit niciun nume important, echipa se bazează pe jucători de la Astana, din Kazahstan. Dacă nu câștigăm în Armenia, înseamnă că trebuie să ne întoarcem pe jos de la Erevan.", a declarat Dorinel Munteanu pentru gsp.ro.
Dorinel Munteanu a spus răspicat că nu i-a plăcut jocul echipei naționale în acest debut de campanie și a admis că ajungerea la turneul final este aproape imposibilă: "Putem spera să prindem locul al doilea, doar că drumul până la turneul final e complicat rău, ar urma două baraje. Adevărul e că mie nu mi-a plăcut ceea ce am văzut la începutul acestei campanii, mi se pare îngrijorătoare evoluția echipei. Cu Macedonia de Nord a fost pozitiv doar rezultatul, victoria cu 3-2. Adversarii au avut ocazii multe și mari, slăbiciunea apărării a fost vizibilă și atunci, nu doar împotriva Germaniei."
Armenia-România va începe la ora 19:00 și cele mai importante evenimente de pe parcursul partidei le veți găsi în fromat LIVE-TEXT pe eurosport.ro.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Christian Eriksen a dezvăluit că vrea să joace la Cupa Mondială din Qatar
04/01/2022 LA 20:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cupa Mondială bienală? Reacția șefului UEFA, categorică: "O idee proastă, nu pentru că ne opunem"
31/12/2021 LA 15:31