România va juca miercuri (ora 19:00) cu Armenia, în runda a 3-a din preliminariile Campionatului Mondial. Partida va putea fi urmărită în format livetext pe eurosport.ro.
Toți jucătorii din lotul lui Mirel Rădoi au primit rezultate negative la testul de COVID-19, iar astăzi (ora 17:30) vor decola de pe Aeroportul Henri Coandă către Erevan, unde se va disputa duelul cu Armenia.
"Astăzi, la ora 17:30, delegația României va decola de pe Aeroportul Henri Coandă spre Erevan. În această dimineață au sosit rezultatele testării COVID oficiale, efectuată ieri dimineață și necesară atât plecării spre Armenia, cât și disputării partidei din deplasare: rezultate negative pentru toți jucătorii și membrii staff-ului naționalei!", a anunțat FRF, pe site-ul oficial.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Victor Pițurcă, propus să preia naționala. "Din '98, cam toate calificările se leagă de numele lui"
03/12/2021 LA 16:31

Armenia - România | "Tricolorii" se pregătesc pentru meciul de la Erevan

Naționala României va ajunge diseară în Armenia, iar mâine va participa la conferința de presă (ora 16:30). Apoi, de la ora 17:00, "tricolorii" vor efectua antrenamentul oficial, pe Stadionul Republican Vazgen Sargsyan, unde se va disputa și meciul din preliminariile Mondialului.
Înaintea duelului de la Erevan, România se află pe locul 4 în grupa J, cu 3 puncte, în timp ce Armenia ocupă poziția a 2-a, cu 6 puncte.
"Tricolorii" au câștigat primul meci, contra Macedoniei de Nord, scor 3-2, și au fost învinși de Germania, scor 0-1, în partida de aseară. De cealaltă parte, Armenia a câștigat ambele dueluri, cu Liechtenstein, scor 1-0, și Islanda, scor 2-0.
De-a lungul timpului, România și Armenia s-au mai întâlnit de 5 ori: de 4 ori în preliminariile Campionatului Mondial și o dată într-un meci amical. "Tricolorii" s-au impus în 4 ocazii, în timp ce o partidă s-a încheiat la egalitate.
Armenia este neînvinsă de 7 meciuri, înaintea meciului de miercuri, cu România.

Preliminarii CM 2022 | Clasamentul grupei J, înaintea meciului Armenia - România:

  • 1. Germania 6p
  • 2. Armenia 6p
  • 3. Macedonia de Nord 3p
  • 4. România 3p
  • 5. Islanda 0p
  • 6. Liechtenstein 0p
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Ronaldo trăiește pentru acel meci!" Cum comentează Cannavaro posibilul duel Italia - Portugalia
27/11/2021 LA 20:03
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Italia ar putea avea probleme în eventualul duel cu Portugalia! 5 titulari, pasibili de suspendare
27/11/2021 LA 07:46