România a obținut o remiză în Macedonia de Nord, scor 0-0, iar după meci Mirel Rădoi a declarat că jucătorii ar fi fost, poate, mai motivați dacă Armenia s-ar fi impus în Liechtenstein.
Justin Ștefan l-a criticat pe selecționer pentru declarația pe care a făcut-o. Secretarul general al LPF a spus aceasta nu este mentalitatea potrivită pentru că jucătorii ar fi trebuit să se concentreze indiferent de rezultatul din Armenia.
"Nu pot fi de acord cu poziția selecționerului Rădoi exprimată după meciul de aseară. Selecționerul a spus că poate jocul nostru ar fi arătat altfel, în anumite momente, dacă Armenia ar fi învins-o pe Liechtenstein.
Fotbal
"Ăsta e adevărul!" Interviu exclusiv cu Mihăiță Pleșan despre Liga 1, Dinamo și echipa națională
19/02/2022 LA 12:19
Prin această declarație antrenorul pare că spune, indirect, că avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate. Să îmi fie cu iertare, dar motivația pentru a obține victoria nu trebuia sa vină de la armeni.

"România a fost incapabilă să pună în aplicare un sistem de joc"

Să intrăm pe teren cu Macedonia gândindu-ne că merge bine și un egal, mi se pare o abordare greșită și nesănătoasă pentru următoarele patru jocuri. Mai ales în contextul în care urmează să jucăm și cu Germania, unde există șanse mai mari să nu luăm niciun punct.
A fost un meci slab, cu o echipă a României incapabilă să pună în aplicare un sistem de joc. S-a jucat pe principiul unde-i mingea-i și grămada. Băieții noștri au fost incapabili să construiască ceva, nu am contat serios pe contraatac.
Norocul nostru s-a chemat Macedonia, care, deși mai periculoasă la câteva faze, a arătat, la rândul ei, un joc slab. Un prieten antrenor mi-a spus că poate era mai bine dacă Rădoi juca un 3-5-2 sau chiar un 4-5-1, având jucători potriviți pentru acest lucru.
Am încheiat cele 3 jocuri fără să primim gol, Niță având aici un merit destul de important, dar ar fi trebuit să obținem toate cele 9 puncte puse în joc", a fost mesajul lui Justin Ștefan, postat pe contul său de Facebook.
În meciurile disputate în această lună, România a obținut două victorii, cu Armenia (0-2) și Liechtenstein (2-0), și o remiză, scor 0-0, în compania Macedoniei de Nord. Naționala ocupă acum locul 3 în clasamentul grupei J, cu 10 puncte, fiind la un punct în spatele Armeniei, care se află pe locul 2, și la 5 puncte de liderul Germania.
Pentru 'tricolori' urmează în octombrie partidele cu Germania, în deplasare, și Armenia, pe teren propriu.
Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41
Fotbal
"Am trecut clasa!" Ce notă și-a dat Mirel Rădoi după mandatul de la naționala României
26/12/2021 LA 09:02