Naționala pregătită de Roberto Martinez domină fără întrerupere ierarhia Federației internaționale din septembrie 2018, iar acum risca să fie detronată de cvintupla campioană mondială Brazilia, aflată pe locul secund, la o diferență foarte mică de puncte.
Pentru a fi sigură că rămâne în fotoliul de lider până la sfârșitul anului, Belgia trebuia să învingă Țara Galilor, marți seara la Cardiff, dar acest lucru nu s-a întâmplat, meciul din preliminariile CM 2022 încheindu-se la egalitate, 1-1.
Brazilia putea profita de acest rezultat pentru a-i detrona pe belgieni, însă Selecao a obținut la rândul ei doar o remiză în partida cu Argentina (0-0), disputată la San Juan, astfel că rocada în fruntea clasamentului FIFA nu se va mai produce.
Premier League
Cum poate rămâne Ianis Hagi fără antrenor la Rangers! Unde este dorit Steven Gerrard
09/11/2021 LA 11:40
Potrivit presei internaționale, Belgia va păstra astfel primul loc în această ierarhie cel puțin până la sfârșitul lunii ianuarie, când sunt programate următoarele meciuri interțări din America de Sud.
FIFA va da publicității noul său clasament pe națiuni în data de 25 noiembrie. Sursa: AGERPRES

Ce echipe s-au calificat la Mondialul din Qatar

În această săptămână s-au încheiat preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Până acum, 12 echipe naționale s-au calificat la turneul final din 2022, 10 din Europa și două din America de Sud, cărora li se adaugă țara gazdă, Qatar.
Astfel, pe lângă Brazilia și Argentina, reprezentantele Americii de Sud, din Europa vor participa la cea de-a 22-a ediție a Cupei Mondiale Franța, Anglia, Germania, Elveția, Spania, Serbia, Belgia, Danemarca, Croația și Olanda.
Alte 12 echipe de pe continent se vor lupta în luna martie pentru cele 3 locuri rămase disponibile pe tabloul final al competiției supreme din fotbalul mondial. Printre acestea, se remarcă Portugalia și Italia, fosta și actuala campioană europeană. Meciurile de baraj vor avea loc la finalul lunii martie 2022. Primul tur este programat pe 24/25 martie, iar următorul pe 28/29 martie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Varianta "de lux" a lui Laporta, dacă Xavi refuză să vină în locul demisului Koeman
28/10/2021 LA 05:01
Premier League
4 finaliști pentru postul de antrenor la Newcastle. Fonseca s-a înțeles deja cu oficialii
22/10/2021 LA 05:44