România nu a reușit să câștige joi seară în fața Islandei, în ciuda numeroaselor ocazii pe care 'tricolorii' le-au avut la poarta lui Olafsson. În urma remizei, scor 0-0, calificarea echipei lui Mirel Rădoi la baraj depinde nu doar de rezultatul din duelul cu Liechtenstein, ci și de rezultatul partidei dintre Macedonia de Nord și Islanda.
Dacă România nu va termina pe locul 2 în grupa J, plecarea lui Mirel Rădoi de la cârma naționalei este aproape sigură, iar oficialii FRF vor fi nevoiți să-i găsească un înlocuitor. Marcel Pușcaș este de părere că Federația Română de Fotbal ar trebui să se orienteze spre Daniel Isăilă, fostul selecționer al echipei de tineret, care este în prezent antrenorul echipei FC Baniyas, din Emiratele Arabe Unite.
"Daniel Isăilă a format acea echipă de tineret, e prin țările arabe, de vreo 2-3 ani. Și-a și prelungit contractul, înseamnă că a făcut o treabă bună. Are și vreo 7-8 ani de experiență în fotbalul intern, nu văd de ce n-ar primi un telefon și să fie rugat sau, mă rog, ofertat.
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
29/11/2022 LA 19:54
Poate nu vine pe 200.000, câștigă mult mai bine în țările arabe și el, dar poate fi o variantă. Și Mutu este o variantă, și Stoican", a declarat Marcel Pușcaș, în această dimineață, la Pro X.

FRF îl vrea pe Adrian Mutu

Se pare că FRF i-a găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi, care cel mai probabil va părăsi naționala României după partida din Liechtenstein. Potrivit gsp.ro, Adrian Mutu este favorit să devină noul selecționer după plecarea lui Mirel Rădoi.
Recent, Adrian Mutu a plecat de la FC U Craiova 1948, echipă pe care a preluat-o în această vară, fiind liber de contract în acest moment. Acesta a mai lucrat cu Federația Română de Fotbal, cu care a rămas în relații bune, după ce a fost selecționerul naționalei de tineret a României, cu care a participat la Campionatul European U21 din acest an. Astfel, Adrian Mutu este aproape să îi calce pe urme lui Mirel Rădoi, care a trecut și el pe la tineret, înainte de a prelua naționala de seniori.
Adrian Mutu a preluat naționala de tineret a României în 2019, după ce Mirel Rădoi a fost numit selecționerul primei reprezentative. Acesta s-a calificat pentru turneul final din Ungaria și Slovenia, acolo unde România a făcut parte dintr-o grupă de foc, cu Olanda, Germania și Ungaria.
Selecționata lui Adrian Mutu a fost foarte aproape de o calificare în semifinalele competiției, după o victorie cu Ungaria și două remize cu Olanda și Germania. După trei partide, România U21 a încheiat la egalitate de puncte cu Germania și Olanda, 5 la număr, dar a încheiat pe locul 3 grupa, departajarea fiind făcută în funcție de golaveraj.
Pentru echipa națională a României urmează duminică, de la ora 19:00, meciul cu Liechtenstein, ultimul din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. De la aceeași oră, Armenia primește vizita Germaniei, iar Islanda joacă pe terenul Macedoniei de Nord.
CLASAMENTUL GRUPEI J:
  • 1. Germania - 24 p.
  • 2. Macedonia de Nord - 15 p.
  • 3. România - 14 p.
  • 4. Armenia - 12 p.
  • 5. Islanda - 9 p.
  • 6. Liechtenstein - 1 p.
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05