Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cirpian Marica, propunere surpriză pentru banca naționalei! De ce exclude varianta Hagi

Nicu Savin

Publicat 14/10/2021 la 09:46 GMT+3

Ciprian Marica le-a făcut o propunere surpriză șefilor fotbalului românesc pentru postul de selecționer și a afirmat că Gheorghe Hagi nu poate fi luat în calcul în acest moment.

Ciprian Marica, fostul internațional român

Credit imagine: Eurosport

Naționala României va rămâne fără selecționer în luna noiembrie, Mirel Rădoi anunțând după meciul cu Armenia că nu va continua la cârma primei reprezentative după disputele cu Islanda și Liechtenstein, ultimele din grupa preliminară pentru Campionatul Mondial din Qatar.
Cum șansele României de a merge la baraj sunt foarte mari, oficialii FRF trebuie să găsească o soluție imediată pentru a-l înlocui pe Rădoi, chiar dacă mai multe voci din FRF speră să-l convingă pe acesta să continue. Specialiștii au avansat diverse nume pentru banca naționalei, Gheorghe Hagi, Cosmin Olăroiu, Lasislau Boloni, Dan Petrescu sau Răzvan Lucescu fiind cele mai vehiculate.
Ciprian Marica a vorbit și el despre acest subiect și a venit cu o propunere surpriză: Ioan Andone. Fostul atacant al naționalei s-a arătat uimit de faptul că numele "Fălcosului" nici măcar nu a fost amintit pe această listă și consideră că acesta are o experiență uriașă, care ar putea ajuta echipa națională.
"Domnilor, aș vrea să vedem și noi criteriile prin care selectați antrenorii la echipele naționale. Chiar aș fi curios, cred că și voi. O să spună că sunt răutăcios, dar nu știu, poate un Andone. N-ar putea fi luat în calcul selecționer? Are experiența necesară, adică hai să vedem niște lucruri. Nu mai e de actualitate sau care e problema? N-am văzut să fie propus, cu toate că are o experiență cât toți la un loc", a spus Marica la Digi Sport.
Citește și:

Ciprian Marica exclude varianta Hagi

Gheorghe Hagi este considerat de multă lume drept omul ideal pentru a-l înlocui pe Rădoi, dar Ciprian Marica exclude această posibilitate momentan, insinuând că "Regele" abia a început un nou proiect la Farul. Pe lângă propunerile făcut, Marica speră totuși că Rădoi va fi convins să continue.
"Ar fi de luat în calcul Gâlcă, Mutu, Boloni. La Hagi v-am zis, nu vă gândiți la el. Gică de-abia s-a apucat de treabă la Farul, unde să meargă? Andone poate fi și el trecut acolo? Nu știu, zic. La cât a antrenat el, poate toți la un loc nu au meciurile lui ca antrenor. Dar chiar sper ca Mirel să rămână selecționer, știu că e orgolios, că e olteană, că are niște principii clare, dar poate se merge pe o strategie. Aș vrea să cred că el va continua", a conchis Marica.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo