Naționala României va rămâne fără selecționer în luna noiembrie, Mirel Rădoi anunțând după meciul cu Armenia că nu va continua la cârma primei reprezentative după disputele cu Islanda și Liechtenstein, ultimele din grupa preliminară pentru Campionatul Mondial din Qatar.
Cum șansele României de a merge la baraj sunt foarte mari, oficialii FRF trebuie să găsească o soluție imediată pentru a-l înlocui pe Rădoi, chiar dacă mai multe voci din FRF speră să-l convingă pe acesta să continue. Specialiștii au avansat diverse nume pentru banca naționalei, Gheorghe Hagi, Cosmin Olăroiu, Lasislau Boloni, Dan Petrescu sau Răzvan Lucescu fiind cele mai vehiculate.
Ciprian Marica a vorbit și el despre acest subiect și a venit cu o propunere surpriză: Ioan Andone. Fostul atacant al naționalei s-a arătat uimit de faptul că numele "Fălcosului" nici măcar nu a fost amintit pe această listă și consideră că acesta are o experiență uriașă, care ar putea ajuta echipa națională.
Romanian Liga I
Nicolae Dică a răbufnit după criticile primite! "E ușor să vorbești din afară! De unde știe el?"
15/10/2022 LA 12:25
"Domnilor, aș vrea să vedem și noi criteriile prin care selectați antrenorii la echipele naționale. Chiar aș fi curios, cred că și voi. O să spună că sunt răutăcios, dar nu știu, poate un Andone. N-ar putea fi luat în calcul selecționer? Are experiența necesară, adică hai să vedem niște lucruri. Nu mai e de actualitate sau care e problema? N-am văzut să fie propus, cu toate că are o experiență cât toți la un loc", a spus Marica la Digi Sport.
Citește și:
NICOLAE DICĂ A REACȚIONAT, DUPĂ CE RĂDOI A ANUNȚAT CĂ PLEACĂ DE LA NAȚIONALA ROMÂNIEI: "AM AVUT DISCUȚII CU STAFF-UL"
MIRCEA LUCESCU, CRITICI PENTRU RĂDOI, DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ PĂRĂSEȘTE NAȚIONALA ROMÂNIEI: "AR FI TREBUIT SĂ AȘTEPTE!"

Ciprian Marica exclude varianta Hagi

Gheorghe Hagi este considerat de multă lume drept omul ideal pentru a-l înlocui pe Rădoi, dar Ciprian Marica exclude această posibilitate momentan, insinuând că "Regele" abia a început un nou proiect la Farul. Pe lângă propunerile făcut, Marica speră totuși că Rădoi va fi convins să continue.
"Ar fi de luat în calcul Gâlcă, Mutu, Boloni. La Hagi v-am zis, nu vă gândiți la el. Gică de-abia s-a apucat de treabă la Farul, unde să meargă? Andone poate fi și el trecut acolo? Nu știu, zic. La cât a antrenat el, poate toți la un loc nu au meciurile lui ca antrenor. Dar chiar sper ca Mirel să rămână selecționer, știu că e orgolios, că e olteană, că are niște principii clare, dar poate se merge pe o strategie. Aș vrea să cred că el va continua", a conchis Marica.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Romanian Liga I
Dică, făcut praf de Marica, după eșecul cu Silkeborg: "N-a învățat nimic! Să-și rupă carnetul"
14/10/2022 LA 15:10
Fotbal
Ciprian Marica a explicat motivul pentru care a ajuns în 2016 la FCSB, deși își dorea la Dinamo
10/09/2022 LA 10:19