România a debutat cu o victorie în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, învingând cu 3-2 reprezentativa Macedoneiei de Nord. Jocul "tricolorilor" a suferit în multe momente, în special în plan defensiv, dar totul s-a terminat cu bine după un gol marcat de Ianis Hagi cu 4 minute înainte de final.
Ciprian Marica a analizat jocul naționalei și a menționat că victoria este importantă, dar sunt multe lucuri care trebuie analizate și puse la punct. De asemenea, fostul internațional a remarcat lipsa de experiență a selecționerului Mirel Rădoi, care în opinia sa ar fi trebuit să închidă jocul pe final, dând exemplul felului în care proceda Victor Pițurcă când era antrenorul echipei naționale.
"Nu era fraier nea Piți când la 2-0 închidea jocul. Este o nouă experiență pentru Mirel Rădoi, dar e bine că s-a terminat cu bine.", a spus Marica după meci.
Romanian Liga I
Un club din play-off-ul Ligii 1 nu a primit licență pentru cupele europene! "Următorul pas e TAS!"
11/05/2022 LA 14:28

Ciprian Marica: "Sunt multe lucururi care trebuie analizate"

Marica a recunoscut că România a avut și șansă în obținerea celor 3 puncte, dar a scos în evidență și lucruri pozitive.
"Am avut și șansă. În prima repriză ei au fost cu ocaziile, iar noi cu golul. Sunt multe lucruri care trebuie analizate. Cu Germania ar fi fost diferit. Dar au fost și multe aspecte pozitive. Am fost foarte eficienți în atac. Mihăilă a făcut un meci foarte bun. Nu poți să-l ții pe bancă. Man, de asemenea a juca bine. În apărare, Ovidiu Popescu a fost excelent.", a completat Marica.
Romanian Liga I
Octavian Popescu, în atenția unui club din Premier League! "E prea firav pentru campionatul Angliei"
20/04/2022 LA 10:30
Romanian Liga I
Reacția celor de la Farul după anunțul că FCSB vrea să-l împrumute pe Florinel Coman la Constanța
15/04/2022 LA 14:09