Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"

Bianca Dumitru

Publicat 14/01/2022 la 19:44 GMT+2

Cristiano Ronaldo nu este deocamdată sigur de prezența la turneul final al Campionatului Mondial din 2022. Portugalia va disputa barajul de calificare, iar starul lui Manchester United a spus că echipa sa va fi pregătită pentru bătăliile grele, dar frumoase pe care le vor avea în luna martie.

Cristiano Ronaldo of Portugal looks on

Credit imagine: Getty Images

Portugalia nu a reușit să obțină calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din 2022 în urma meciurilor din preliminariile competiției. Lusitanii s-au calificat, însă, la baraj, acolo unde vor da peste Turcia în semifinale, putând juca împotriva Italiei în finala pentru un loc în Qatar.
Cu mai bine de două luni înaintea partidelor, Cristiano Ronaldo a vorbit despre cât de mult își dorește să obțină calificarea. Starul lui Manchester United s-a arătat încrezător că echipa sa va merge la turneul final, spunând că portughezii vor fi pregătiți în martie pentru meciurile grele, dar frumoase pe care le vor avea de disputat.
"Ar fi foarte trist să nu ne atingem obiectivul, accederea la Cupa Mondială de fotbal 2022. Dar cred că vom fi acolo. În fotbal, ca și în viață, trecem prin momente grele, dar în final vom rămâne în picioare.
Știm că vom avea meciuri grele, mai întâi împotriva Turciei, și dacă vom câștiga, cred că vom înfrunta Italia. Vom vedea. În martie vom fi pregătiți, va fi o bătălie și va fi frumos de urmărit pentru fanii fotbalului.
Viața este așa cum este, nu există un scenariu perfect. Mai avem timp, trebuie să profităm de el pentru a fi gata în martie", a declarat Cristiano Ronaldo, într-un interviu pentru ESPN Brazilia.
Semifinala barajului de calificare dintre Portugalia și Turcia este programată pe 24 martie, în timp ce finala barajului va avea loc 5 zile mai târziu. Dacă vor trece de turci, lusitanii vor înfrunta învingătoarea duelului dintre Italia și Macedonia de Nord.
Citește și:

Cristiano Ronaldo s-a accidentat

Cristiano Ronaldo a devenit incert pentru duelul cu formația lui Gerrard, după ce lusitanul a acuzat dureri la coapsă la antrenamentul de joi. El a părăsit antrenamentul mai devreme și se speră ca medicii să-i dea un verdict favorabil înaintea meciului cu Aston Villa, programat sâmbătă, de la ora 19:30.
Ronaldo a lipsit la ultima partidă a "diavolilor", tot contra lui Villa, în Cupă (1-0 pentru United), iar acum s-a accidentat din nou. Din primele informații nu e vorba de o recidivă, ci de o problemă în altă parte a corpului, la coapsă.
Cel mai probabil nu e nimic grav, dar prezența lui pe terenul formației din Birmingham e în acest moment sub semnul întrebării, mai ales că United va evolua după doar câteva zile în restanța cu Brentford. E puțin probabil ca CR7 să înceapă ca titular ambele partide, astfel că se speculează că el va fi menajat în disputa de pe Villa Park.
Manchester United a alunecat până pe 7 în clasament, fiind în prezent la 6 puncte de ocupanta locului 4, ultimul care duce în Champions League, West Ham. Trebuie spus, însă, că formația de pe Old Trafford are două meciuri mai puțin disputate decât trupa lui Moyes, din cauza focarului de COVID-19 care a lovit echipa în decembrie.
Premier League 14-16 ianuarie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo